klik hier voor een overzicht vanaankomende open dagen op de ECR locaties

klik hier

Ons Verhaal

Bij European Care Residences vinden we het belangrijk dat iedereen op eigen wijze ouder kan worden. Ook wanneer de dagelijkse zorgvraag toeneemt.

Kies daarom voor een woonzorgvoorziening van ECR. Hier nemen wij alle zorgtaken over en is er altijd ruimte voor eigen inbreng. Van het meenemen van de piano tot het wekelijkse bezoekje aan de schoonheidssalon: bij ons is alles mogelijk. Zelfs blijven samenwonen.

Zo kan het leven worden voortgezet zoals het altijd was.Meer Informatie

T: (088) 328 03 00

Let op!
Mevrouw Koopman, 90.
Ziet er nog graag
verzorgd uit.
Meneer Schouten, 84.
Danst nog graag
met zijn vrouw.
Mevrouw Starrenburg, 95.
Eet nog graag
à la carte.

Diensten

Wonen

In al onze European Care Residences (ECR) hebben cliënten een zelfstandige woonruimte, met de mogelijkheid hulp en zorg te krijgen, als daar behoefte aan is. In onze ECR-locaties bieden wij vele vormen van zorg; huishoudelijke verzorging, persoonlijke verzorging, verpleging, dagactiviteiten en dagactiviteiten met behandeling.
Lees meer

Zorghotels

Na een ziekenhuisopname of bij ziekte is het niet altijd mogelijk om thuis te herstellen of te revalideren. In dat geval bieden onze zorghotel studio's uitkomst. Hier krijgt u professionele zorg en begeleiding. Zo kan een herstelperiode of een (korte) vakantie met zorg, eventueel met partner, zo ontspannen mogelijk verlopen.
Lees meer

Zorgvakanties

Voor al onze zorgvakanties werken wij samen met European Care Travel (ECT). Zorgvakanties zijn geschikt voor mensen met of zonder lichamelijke beperking of een zorgvraag. Met een aangepast reistempo, rolstoeltoegankelijke accommodaties en aangepaste vervoersmogelijkheden, is een ontspannen vakantie voor iedereen mogelijk.
Lees meer

Thuiszorg

Onze zorgdiensten worden verzorgd door Zorgorganisatie RAZ. RAZ verleent zorg en service aan huis voor iedereen die dat nodig heeft en voor alle leeftijden. Met deze diensten kunnen cliënten zo lang mogelijk thuis blijven wonen.
Lees meer

Ledenservice

Onze Ledenservice biedt vele voordelen en kortingen op het gebied van zorg, activteiten en zorgvakanties. Onze ledenservice valt onder het GGG-lidmaatschap (Geniet, Gemak en Gebruik)
Lees meer

Locaties

ECR Kening State [Franeker]

European Care Residence Kening State wordt ontwikkeld in het monumentale pand van voormalig psychiatrisch ziekenhuis Groot Lankum, aan de westelijke rand van Franeker naast de jonge wijk Keningspark. Het pand wordt omgeven door een park met monumentale bomen en beschermende waterpartijen. Het gehele perceel is 3,5 hectare groot.

Lees meer

Locaties

ECR De Statenhof [Leiden]

ECR locatie De Statenhof telt 49 zorgappartmenten en 19 zorghotel studio's en is gelegen in een rustige wijk in de authentieke Hollandse stad Leiden. Alle woningen zijn geschikt voor zowel mensen met als zonder zorgindicatie. In ECR De Statenhof kunt u levensloopbestendig wonen.

Lees meer

Locaties

ECR De Keizershof [Utrecht]

In de omgeving van ECR De Keizershof vindt u openbaar vervoer, een stadspark en een winkelcentrum. In de woonzorgvoorziening woont u letterlijk op hoog niveau in een stedelijke, levendige omgeving.

Lees meer

Locaties

ECR Domaine Cauberg [Valkenburg a/d Geul]

In het glooiende landschap van Zuid-Limburg ligt ECR Domaine Cauberg, een comfortabele woonzorglocatie met een 4-sterren hotelclassificatie voor haar (zorg)hotelstudio's en horecaservices.

Lees meer

Locaties

ECR Vakantiepark Care Holidays Heino [Heino]

Care Holidays Heino maakt deel uit van Landgoed Old Heino, een familievakantiepark met verschillende luxe bungalows in Heino. Er is een centrumvoorziening met receptie, waarin ook restaurant 't HoogeHuus is te vinden. Met uw familie en vrienden kunt u in het bungalowpark genieten van een heerlijke vakantie of een lang weekend weg.

Lees meer

Locaties

ECR Sparrenheuvel [Bosch en Duin]

Rust en ruimte kenmerken de kleinschalige woonzorgvoorziening ECR Sparrenheuvel in Bosch en Duin (gemeente Zeist). Sparrenheuvel heeft twaalf moderne appartementen voor permanente bewoning en twee zorghotelstudio's voor tijdelijk verblijf.

Lees meer

Locaties

ECR Groot Stokkert [Wapenveld]

ECR Care Hotel & Resort Groot Stokkert is een luxe 4-sterren vakantieverblijf gelegen te midden van de Veluwse bossen en heidevelden. Zowel het terrein als de accommodaties zijn volledig toegankelijk voor mensen met en zonder een lichamelijke beperking.

Lees meer

Locaties

ECR De Horst [Huis ter Heide]

ECR De Horst heeft ruime appartementen, luxe voorzieningen en prachtige natuur gecombineerd met moderne technieken, services, (para)medische diensten. De Horst heeft veertig appartementen voor permanente bewoning en tien zorghotelstudio's voor tijdelijk verblijf. Er is een parkeergarage en een oplaadstation voor scootmobiels.

Lees meer

Locaties

ECR Boldershof [Amersfoort]

ECR Boldershof ligt in de binnenstad van Amersfoort tussen eeuwenoude panden, op loopafstand van de sfeervolle stadsgrachten. Amersfoort heeft een gezellig stadshart met levendige pleinen, terrasjes en restaurantjes.

Lees meer

Locaties

ECR Sibelius [Oss]

In het noord-oosten van de provincie Brabant, in de gemeente Oss, ligt appartementencomplex ECR Sibelius. Het indrukwekkende pand is prachtig gelegen aan het gelijknamige 17 hectare tellende Sibeliuspark, aan de rand van Oss.

Lees meer

Locaties

ECR Solace [Heino]

Dit luxueuze appartementencomplex ligt midden in de prachtige natuur van Salland. Een heerlijke omgeving van weilanden en bossen waar vooral rust heerst. Dit laatste geldt ook voor de grote tuin waar u kunt genieten van alles wat de natuur te bieden heeft. Op een steenworp afstand is het gezellige centrum van Heino.

Lees meer