• Home
 • Nieuws
 • Agenda
 • Woonzorglocaties
 • Zorghotel
 • Zorg
 • Tarieven
 • Werken bij
 • Testimonials
 • Samenwerking
 • Contact
 • img: persoonlijke zorg voor wonen en leven

  Testimonials

  Wat een geluk dat er een plek vrij was in de Horst.

  naam: Zorghotelgast    locatie: ECR De Horst (Huis ter...

  Lieve mensen, wat een geluk dat er een plek vrij was in de Horst, toen ik volledig uitgeput ontslagen werd uit het UMC. De rust, begrip, vriendelijke verzorging en heerlijke restaurantmaaltijden hebben er toe geleid dat ik weer gezond naar huis kan. Voor dit alles mijn grootste dank.

  Bij jullie voelde het voor haar vanaf het begin helemaal goed

  naam: Familie De Broekert    locatie: ECR De Horst (Huis ter...

  Namens de kinderen wil ik jullie hartelijk danken voor alle goede zorgen rondom mijn moeder. Wat was het een enorme opluchting dat onze moeder half januari bij jullie terecht kon. Mijn moeder heeft genoten van alle verzorging, aandacht, het heerlijke eten en de rust. Ze geeft zich niet gauw over aan anderen. Maar bij jullie voelde het voor haar vanaf het begin helemaal goed. En jullie hebben ons daar ook een enorm plezier mee gedaan. We hebben alles over voor onze moeder, maar zouden haar niet de zorg hebben kunnen bieden zoals jullie in De Horst. De vijf dagen die ze zelf aanvankelijk voor ogen had werden drie weken. Er zat wat jullie betreft geen enkele druk op het aantal dagen dat ze zou blijven. Ook dat was zo prettig. Pas na die drie weken voelde onze moeder zich weer in staat om naar huis te gaan. Haar herstel loopt niet zo snel als ze zou willen, maar ze gaat telkens een stapje vooruit. Mede dankzij het feit dat ze bij jullie in alle rust weer wat kon aansterken, is ze haar conditie nu voorzichtig aan het opbouwen. De Horst was onze rots in de branding. Nogmaals veel dank daarvoor!

  Jullie persoonlijke inzet is door hem altijd erg gewaardeerd

  naam: Familie van een zorghotelgast    locatie: ECR De Horst (Huis ter...

  Namens de familie wil ik jullie hartelijk bedanken voor de goede zorg die onze vader gedurende zijn verblijf heeft ontvangen. Jullie persoonlijke inzet is door hem altijd erg gewaardeerd. Hartelijk dank hiervoor!

  Ik waande me echt hier op vakantie

  naam: Mw Impelen    locatie: ECR De Keizershof...

  Ik waande me echt hier op vakantie. Ik had geen idee van wat mij te wachten stond. Alle dames met wie ik in aanraking kwam waren vriendelijk en zorgzaam en bereidt om verhalen van mij aan te horen. Of de verhalen leuk waren of niet.

  Ik vind het een mooi appartement en zo schoon.

  naam: Mw Graveland    locatie: ECR De Keizershof...

  Ik vind het een mooi appartement en zo schoon.

  als een warm bad

  naam: Een zorghotelgast    locatie: ECR De Keizershof...

  Bedankt voor de zeer prettige herstelperiode. Vanaf de ontvangst tot aan vertrek voelt alles hier als een warm bad: allemaal vriendelijke mensen/personeel en uitstekende verzorging.

  Wij zijn heel dankbaar

  naam: Familie van bewoners    locatie: ECR De Horst (Huis ter...

  Vanaf juli 2016 hebben onze ouders eerst samen, en daarna onze vader alleen, in de Horst gewoond.Wij zijn heel dankbaar voor de liefdevolle zorg die zij gedurende hun verblijf hebben ontvangen.

  hetgeen zeker heeft bijgedragen aan hun 'woonvreugde'

  naam: De kinderen van bewoners    locatie: ECR Sibelius (Oss)

  Onze ouders hebben hier vele jaren met veel plezier gewoond. Zij waren altijd zeer lovend over het personeel, hetgeen zeker heeft bijgedragen aan hun 'woonvreugde'.

  Het welzijn van mijn moeder werd als uitgangspunt genomen

  naam: Mevrouw Verschuren    locatie: ECR De Horst (Huis ter...

  Vol begrip is er vanuit het ECR zorghotel meegedacht over de situatie van mijn moeder en het al dan niet verblijven in het zorghotel als overgang naar een opname in een verzorgings-/verpleeghuis. Daarbij werd het welzijn van mijn moeder als uitgangspunt genomen in alle gesprekken en werd ons de rust geboden om een afweging te maken wat het beste was voor mijn moeder. Door het aanbieden van een optie op een kamer konden wij de ruimte pakken om een goede beslissing te nemen. Bedankt daarvoor.

  Niets dan lof over de medewerkers van Sparrenheuvel

  naam: Familie van een bewoonster    locatie:

  De 10 jaar dat moeder bij jullie heeft mogen wonen zijn voor haar hele mooie jaren geweest. Liefdevolle zorg heeft haar omringt. Als kinderen hebben we korte communicatielijntjes gehad. Niets dan lof over de organisatie en de medewerkers van Sparrenheuvel.

  We zijn vele malen verrast door alle liefde en aandacht

  naam: Familie van een bewoner    locatie: ECR Solace (Heino)

  Namens de gehele familie bedanken wij alle personeelsleden van ECR Solace die bij het wonen en bij de verzorging van mijn vader betrokken zijn geweest. We zijn vele malen verrast door alle liefde en aandacht die er aan vader gegeven werd.

  De kleinschaligheid van dit tehuis is heel fijn

  naam: Familie van een bewoonster    locatie:

  Wij zijn heel erg tevreden over dit tehuis, omdat de cliënt die hier heeft gewoond, heel goed op haar plaats was. Ze had hier een luisterend oor en fleurde enorm op. De kleinschaligheid van dit tehuis is heel erg fijn, omdat de verzorgenden veel meer tijd hebben om aandacht aan de cliënten te kunnen geven. Ook als familie wordt je hier goed opgevangen. Een mooi tehuis in een groene omgeving met een prachtige tuin waar de cliënten lekker kunnen wandelen.

  Mijn vader heeft het verblijf als zeer prettig ervaren

  naam: Familie van een zorghotelgast    locatie: ECR Kening State...

  Vanwege een uitvaart in Leeuwarden waren wij op zoek naar een zorghotel in de buurt en dankzij de zeer hulpvaardige benadering was het binnen korte tijd geregeld. Mijn vader heeft het verblijf als zeer prettig ervaren, niet alleen vanwege de prachtige accommodatie, maar vooral ook door de geweldige begeleiding van het personeel. Wij maken in de toekomst graag nog eens gebruik van ECR Kening State!

  kortom een heel warm bad

  naam: Een zorghotelgast    locatie: ECR Domaine Cauberg...

  Langs deze weg wil ik jullie allemaal heel hartelijk bedanken voor de goede zorgen, vriendelijkheid, kortom een heel warm bad. Dank je: verplegend personeel, keukenpersoneel, kok, receptie medewerkers, allemaal. Dit was echt even bijkomen van een trauma. Rust, mooie omgeving, eten, alles.

  Bedankt voor de goede zorgen

  naam: Zorghotelgast    locatie: ECR De Keizershof...

  Bedankt voor de goede zorgen

  Het waren voor mij waardevolle weken

  naam: Zorghotelgast    locatie: ECR De Keizershof...

  Hartelijk dank voor jullie lieve zorgen! Het waren voor mij waardevolle weken, het gaat jullie goed en geniet van de alle mooie momenten in je leven.

  Hartelijk dank voor de lieve zorg voor onze oom.

  naam: Familie van een zorghotelgast    locatie: ECR De Keizershof...

  Voor alle verzorgsters van de Keizershof. Hartelijk dank voor de lieven zorg van onze oom.

  Heel erg bedankt voor jullie liefdevolle verzorging

  naam: Familie Baakman    locatie: ECR Solace (Heino)

  Heel erg bedankt voor jullie liefdevolle verzorging, aandacht en begrip de afgelopen 10 jaren. Jullie hebben voor moeder de last van haar ziekte enorm weten te verlichten. Ze zei al snel dat ze dicht bij jullie zo thuis voelde en dat is nooit meer anders geworden.

  Lieve mensen, dank voor jullie compassie, inzet en zorg

  naam: Familie van een bewoonster    locatie: ECR Domaine Cauberg...

  Toen ma in 2012 naar de Cauberg kwam, zagen wij het somber in. Maar ze knapte op en het beviel haar zo goed dat ze is gebleven. Ze vond het fijn wonen. De gezamenlijke maaltijden in het restaurant vond ze leuk, ook al was ze een moeilijke eter. Ze was graag op haar kamer en kreeg haar tijd goed om. Met moeite accepteerde ze steeds meer hulp. Lieve mensen, dank voor jullie compassie, inzet en zorg. Jullie hebben echt het goede vak gekozen.

  Hartelijk dank

  naam: Mw Brouwer    locatie: ECR De Keizershof...

  Hartelijk dank aan iedereen voor de goede zorg en aandacht.

  Werd met veel warmte ontvangen

  naam: Mw M.C. Eindhoven    locatie: ECR De Horst (Huis ter...

  Vanmiddag heb ik het zorghotel De Horst weer verlaten om thuis verder aan te sterken. Gaat allemaal heel goed, mede dankzij de zorg in De Horst. Werd met veel warmte ontvangen, ondanks dat het weekend was was het voor mij prettig binnenkomen. Een heel goede keuken, met veel smaak gegeten ook. Dat was de hele week onverminderd goed, alsook uw gastvrouwen en heren waren elke dag heel fijn en hartelijk met kennis van zaken in hun zorg, heb er van genoten. Aanrader, zal het zeker uitdragen.

  door al jullie goede zorgen heb ik mijn herstel meer dan prima kunnen uitzingen

  naam: Mw Schaap-Dijkman    locatie: ECR De Horst (Huis ter...

  Personeel, verzorging en verpleging van ECR De Horst. Het liep even iets anders dan gepland maar door al jullie goede zorgen heb ik mijn herstel meer dan prima kunnen uitzingen. Bedankt!

  Veel dank

  naam: Familie van een bewoner    locatie:

  Veel dank voor de jaren van goede zorgen voor onze moeder!

  Jullie hebben hierdoor haar wens om zolang mogelijk thuis te blijven wonen...

  naam: Familie van een client    locatie: ECR Groot Stokkert...

  Wij willen degene die jarenlang onze moeder verzorgd hebben op de Renderklippen, maar ook hier binnen Groot Stokkert tijdens het logeren of de dagopvang, heel hartelijk danken voor de zeer persoonlijke en liefdevolle benadering. Jullie hebben hierdoor haar wens om zolang mogelijk thuis te blijven wonen kunnen waarmaken.

  Ik was blij dat ik met spoed kon komen

  naam: Een zorghotelgast    locatie: ECR De Keizershof...

  Prima service en goed en vriendelijk personeel. Appartement moest nog worden gerenoveerd, maar was ruim en schoon. Ik was blij dat ik met spoed kon komen al was het volgens de informatie nog niet helemaal gerenoveerd. TOP service Promoot de mogelijk voor deze manier van opvang meer er zijn veel mensen die nog nooit van een zorghotel hebben gehoord en ook niet weten wat het inhoud.

  Ik voel me veilig en op mijn gemak.

  naam: Een zorghotelgast    locatie: ECR De Keizershof...

  Ik zou iedereen aanraden om te herstellen in ECR de Keizershof omdat iedereen even in de belangstelling staat en niet de ene meer of minder als de ander. Ik voel me veilig en op mijn gemak. Ik was vrij in mijn doen en laten en had niet te veel verplichtingen. BLIJF ZO DOORGAAN JULLIE DOEN HET FANTASTISCH.

  Het personeel was kundig en erg vriendelijk

  naam: Een zorghotelgast    locatie: ECR De Keizershof...

  Ik had zorg nodig naar mijn operatie: het personeel was kundig en erg vriendelijk. Wij kwamen met de vraag’,, Hoe zou het zijn? Wij vertrekken met het antwoord HEEL GOED.

  We zijn dankbaar

  naam: Familie van een zorghotelgast    locatie: ECR Domaine Cauberg...

  We zijn dankbaar voor het feit dat hij in zijn eigen kamer, omringd door ons, en ondersteund door jullie, dit leven zacht heeft kunnen verlaten. We hebben daarna mogen overnachten in een logeerkamer beneden; dat was voor ons (mijn man en mij) heel prettig. Al met al kijken we terug op een intensieve tij, maar zijn we heel blij dat vader toch de overstap naar jullie maakte, voordat dit moest gebeuren.

  De rust, de zorg, de aandacht, het was erg fijn

  naam: Marian van Manen    locatie: ECR De Keizershof...

  Wat fijn dat ik een aantal dagen bij jullie heb mogen zijn. De rust, de zorg, de aandacht, het was erg fijn. Heb deze dagen net iets extra kunnen rusten en toeleven naar het weer naar huis gaan waar vast weer zoveel 'prikkels' zullen zijn om wat te gaan doen! Een leuke ervaring rijker!!

  Ik ben heel blij met de goede zorg voor mijn man

  naam: Wil Schaap    locatie: ECR Solace (Heino)

  Ik ben heel blij met de goede zorg voor mijn man en wilt u ook mijn complimenten voor de zorgverleners doorgeven!

  Een aantal complimenten die zorghotelgasten hebben opgeschreven op...

  naam: Zorghotelgasten    locatie: ECR De Keizershof...

  'Dit is de plek om aan te sterken. Alles wat ik heb besproken is aan voldaan'. 'Na diagnose, opname, operatie en ontslag uit ziekenhuis vond ik de rust in de Keizershof. Niet hoeft en niets moet. Alles wordt voor je geregeld, maaltijden en de verpleegkundige waren geweldig'. 'Ik kwam in een rolstoel, maar na mijn verblijf liep ik weer zelfstandig. Dank aan alle medewerkers'. 'Zeer attent en vriendelijk, veel aandacht'. 'Mijn verblijf voldeed aan alle verwachtingen omdat wij alles zeer positief hebben ervaren'.

  Dank aan jullie allen

  naam: Mw Kaats    locatie: ECR De Horst (Huis ter...

  Dank aan jullie allen: receptie, verpleging, verzorging, schoonmaak, de keuken ook vooral (was voortreffelijk) kortom, aan iedereen! Ik heb een fijne week gehad, toch een beetje vakantie.

  Als passant werd ik overspoeld door luxe en gastvrijheid

  naam: Dhr Jonker    locatie: ECR Kening State...

  Als passant werd ik overspoeld door luxe en gastvrijheid.

  Dit toont respect bij uw clienten

  naam: Familie van een bewoner    locatie: ECR Solace (Heino)

  Heel hartelijk wil ik de verzorgers van het ECR Solace bedanken voor hetgeen zij voor mijn broer hebben gedaan. De aandacht voor de uitvaart en de haag van uw medewerkers bij het verlaten van uw huis heeft mij diep getroffen. Dit toont respect bij uw clienten. Omdat mijn schoonzusje nog bij u blijft wonen zal ik u nog wel eens ontmoeten.

  Ik kreeg even een Maxima gevoel

  naam: Een zorghotelgast    locatie:

  Omdat ik moest herstellen na een operatie ben ik zonder mij verder te oriënteren terecht gekomen bij Sparrenheuvel in Bosch en Duin. Ik kreeg even een Maxima gevoel. Erg lieve mensen, zorgzaam en behulpzaam, met een goede kennis van zaken. Niets is ze teveel en je voelt je absoluut gewenst en geborgen. Sparrenheuvel is mooi gelegen en heeft een prachtige verzorgde tuin waar je kunt wandelen en eventueel met je boek op verschillende plaatsen kunt zitten.

  Wederom ontzettend bedankt

  naam: Mw van Leur    locatie: ECR De Horst (Huis ter...

  Wederom ontzettend bedankt voor jullie fantastische hulp en zorg. Na een zware tijd kwam ik gelukkig in een zeer warm bad en zonder jullie was ik er niet zo snel bovenop gekomen! Helaas ben ik er nog niet, maar bij een moeilijke tijd zal ik zeker aan jullie denken en dat zal mij beslist steunen. Ik zal jullie missen!

  Nogmaals mijn dank

  naam: Mw Bernard-Wiegeraad    locatie: ECR De Horst (Huis ter...

  Als dank voor alle goede zorgen van alle dames en heren die mij hebben geholpen en er voor hebben gezorgd mij deze tijd door te laten komen. Nogmaals mijn dank.

  ze zijn lief voor me in de Keizershof

  naam: Familie van een bewoonster    locatie: ECR De Keizershof...

  Our mother has just passed away; she celebrated her 90th birthday last August in the Keizershof. The final 6.5 years of her life have been happy years. For that the family is deeply grateful. She habitually commented : "ze zijn lief voor me in de Keizershof" . That is something money cannot buy.

  Ik ga het alleen weer redden

  naam: Mw Bouma    locatie: ECR De Horst (Huis ter...

  Lieve allemaal, bedankt voor de fijne verzorging, de 'kletspraatjes', de luisterende oren en de heerlijke maaltijden van de kok. De dames van de fysio, bedankt voor jullie professionele begeleiding en goede tips! Ik ga het alleen weer redden.

  door jullie warmte en betrokkenheid voelde zij zich hier thuis

  naam: Mw Jorna    locatie: ECR Solace (Heino)

  Lieve mensen van ECR, jullie hebben geweldig voor onze moeder gezorgd. Geen moeite was jullie teveel. Door jullie warmte en betrokkenheid voelde zij zich hier thuis. Heel hartelijk dank.

  voor herhaling vatbaar en voor iedereen aan te raden

  naam: Willem en Janny v.d. Merwe    locatie: ECR Kening State...

  Weer even in Friesland, in het mooie seizoen. We waren heel benieuwd naar het pas geopende Kening State. Het was een aangename kennismaking: fijne gastvrouwen, prima thuiszorg, heerlijke kamer. En een uitstekende kok. Dit is voor herhaling vatbaar en voor iedereen aan te raden. We hebben genoten! Bedankt voor de gastvrijheid en 'Oant sjen'!

  Prettige sfeer en rustgevende omgeving

  naam: Dhr en mw Heideman    locatie: ECR De Horst (Huis ter...

  Prettige sfeer en rustgevende omgeving. Heb mij door jullie laten verwennen en heb genoten van het eten en de rust.

  Als een 'beter' mens ga ik naar huis

  naam: Mw Nienhuis    locatie: ECR Solace (Heino)

  Voor jullie leek het misschien weinig, maar voor mij was jullie zorg heel belangrijk. De manier waarop jullie dat gedaan hebben, heeft zeker geholpen om hier heerlijk op te knappen. Als een 'beter' mens ga ik naar huis.

  Hartelijk dank voor de goede zorg

  naam: Mw van Ekelenburg    locatie: ECR De Horst (Huis ter...

  Bedankt voor de goede zorg en mentale steun tijdens mijn verblijf in De Horst.

  Ik heb heerlijk mijn batterij kunnen opladen

  naam: Mw Schaap-Dijkman    locatie: ECR De Horst (Huis ter...

  Alle vragen werden goed beantwoord tijdens de voorbereiding naar instroom. Ik heb heerlijk mijn batterij kunnen opladen tijdens mijn ziekte MS. Ik hoop hier nog eens terug te komen.

  Kortom een thuiskomen en een warme veilige plek

  naam: Familie van een bewoonster    locatie:

  Mijn ervaring met Sparrenheuvel is: zeer prettige, fijne lieve gepassioneerde mensen die met veel zorg, liefde en respect met bewoners en familie omgaan. De focus ligt op de individuele behoeften van de bewoner waar zoveel mogelijk aan wordt voldaan, ieder krijgt de zorg die hij/zij nodig heeft. Kortom een thuiskomen en een warme veilige plek waar wij onze moeder met een rustig gevoel achterlaten!

  Goede sfeer en goede verzorging

  naam: Dhr en mw Limborgh    locatie: ECR De Horst (Huis ter...

  Goede sfeer en goede verzorging

  Ze is vol lof over jullie

  naam: Mw Bokkinga    locatie: ECR De Horst (Huis ter...

  Namens onze (schoon)moeder en oma, ontzettend bedankt voor jullie liefdevolle verzorging en luisterend oor. Ze is vol lof over julllie.

  In de toekomst weten we dit hotel te vinden

  naam: Mw van Helmond    locatie: ECR De Keizershof...

  Prima verzorging en vriendelijk en zeer behulpzaam en kundig personeel. Ik zou me in mijn situatie geen beter zorghotel kunnen voorstellen. In de toekomst weten we dit hotel te vinden. We zullen dit zeker aan al onze vrienden en kennissen aanbevelen.

  Bedankt voor alles!

  naam: Mw Verbeek    locatie: ECR De Horst (Huis ter...

  Aardige zusters. Prima zorg. Prima accomodatie. Goed gegeten. Bedankt voor alles!

  Door de rust en het goede eten kon ik prima herstellen

  naam: Mw Beeskow    locatie: ECR De Horst (Huis ter...

  Door de rust en het goede eten kon ik prima herstellen.

  Voortreffelijk en gevarieerd eten

  naam: Een zorghotelgast    locatie: ECR De Horst (Huis ter...

  Alles liep op rolletjes en het eten was steeds een welkome afwisseling. Voortreffelijk en gevarieerd eten.

  Prettig verblijf gehad vanwege goede en vriendelijke verzorging door iedereen.

  naam: Dhr Sprengers    locatie: ECR De Horst (Huis ter...

  Prettig verblijf gehad vanwege goede en vriendelijke verzorging door iedereen.

  Ik wens jullie allemaal het allerbeste toe!

  naam: Mw Fregeres    locatie: ECR De Horst (Huis ter...

  Heel erg bedankt voor alle goede zorgen en aandacht van iedereen: de catering, de huishoudelijk zorg, de verpleegunit en de fysiotherapie. Ik wens jullie allemaal het allerbeste toe! Nogmaals hartelijk bedankt!

  Hartelijk dank voor de goede zorgen tijdens mijn verblijf in de zorghotelstudio.

  naam: Mw Dekker-Veldhuizen    locatie: ECR De Horst (Huis ter...

  Hartelijk dank voor de goede zorgen tijdens mijn verblijf in de zorghotelstudio.

  Bedankt voor de goede zorgen!

  naam: Mw Bakker-Smedes    locatie: ECR De Horst (Huis ter...

  Bedankt voor de goede zorgen! Ook namens mijn kinderen.

  Een persoonlijke benadering, altijd een luisterend oor

  naam: Mw de Ru    locatie: ECR Boldershof...

  Rechtstreeks vanuit het ziekenhuis overgeplaatst naar het, mij onbekende zorghotel Boldershof, wachtte mij een warm welkom. Gedurende 3,5 week dat ik hier ben geweest heb ik mij van het begin van aan met de grootste mogelijke zorg en toewijding omringd gevoeld. Een persoonlijke benadering, altijd een luisterend oor en goede adviezen hebben mijn herstel gunstig beïnvloed. En... niet in de laatste plaats de heerlijke, met zorg bereide maaltijden. Ik dank daarom alle lieve mensen die hier aan hebben bijgedragen.

  De rust en verzorging hebben onze moeder goed gedaan.

  naam: Familie van een zorghotelgast    locatie: ECR De Keizershof...

  Bedankt voor jullie goede zorgen en waar nodig af en toe een luisterend oor. De rust en verzorging hebben onze moeder goed gedaan. Namens ons allemaal hartelijk dank!

  We zullen dit nooit vergeten!

  naam: Fam. Satink    locatie: ECR Solace (Heino)

  Lieve medewerkers van het Care Hotel, ontzettend bedankt voor jullie liefdevolle verzorging van mijn vrouw, onze moeder. Dat is onbetaalbaar! We zullen dit nooit vergeten!

  Heel hartelijk dank voor de liefdevolle verzorging

  naam: Mw Dikkers-Wisselman    locatie: ECR Solace (Heino)

  Heel hartelijk dank voor de liefdevolle verzorging

  'Ik kan leeftijdsgenoten grondig adviseren om hier te gaan wonen'

  naam: Mw Piebenga    locatie: ECR Kening State...

  Mevrouw Piebenga behoort tot de eerste bewoners van het ingrijpend verbouwde monumentale ECR Kening State in Franeker. Zij werd geintervieuwd door de Leeuwarder Courant en sprak uit dat ze leeftijdsgenoten 'grondig zou adviseren om hier te gaan wonen.' Lees hier het hele artikel in de woonbijlage van de Leeuwarder Courant https://www.ecr.eu/medialib/2194/leeuwarder-courant-feb-2016.pdf

  Namens de hele familie hartelijk dank

  naam: Familie Van Zuilekom    locatie: ECR Boldershof...

  Namens de hele familie hartelijk dank voor de goede zorgen van onze moeder/oma/overgrootmoeder.

  We kunnen het ook iedereen aanraden

  naam: Dhr en mw Sepers    locatie: ECR De Keizershof...

  Wij willen het hele team van het zorghotel hartelijk bedanken voor de opvang, zorg en medeleven tijdens ons verblijf. We kunnen en zullen het ook iedereen aanraden om deze vorm van hulp en zorg te gebruiken indien nodig.

  Dit alles heeft ook bijgedragen tot mijn vlotte herstel

  naam: Mw Buijze    locatie: ECR De Horst (Huis ter...

  Ik wil jullie allen heel hartelijk bedanken voor de liefdevolle en warme verzorging die ik van jullie kreeg gedurende de tijd dat ik in De Horst verbleef. Dit alles heeft ook bijgedragen tot mijn vlotte herstel. Lieve mensen, het was voor mij, ondanks die lelijke val, een aangenaam en gezellig verblijf. Ik wens jullie het allerbeste in je verdere loopbaan.

  Hun liefdevolle zorg bracht houvast in zijn verward bestaan

  naam: Fam van Vliet    locatie: ECR Solace (Heino)

  Heel veel dank aan het team ECR Solace. Hun liefdevolle zorg bracht houvast in zijn verward bestaan.

  Hartelijk dank

  naam: Familie van een bewoner    locatie: ECR De Horst (Huis ter...

  Hartelijk dank voor de goede zorgen voor onze vader en schoonvader.

  In één woord: voor herhaling vatbaar

  naam: Mw Broshuis    locatie: ECR Domaine Cauberg...

  Wat hebben wij genoten toen wij in december 2015 hier waren. Wij denken terug aan een heel gezellige tijd. Fijne kerstsfeer, mooie muziek, heerlijk eten en vriendelijk en behulpzaam personeel. In één woord: voor herhaling vatbaar. Vandaar dat wij nu weer hier zijn, maar nu voor zorg na een staaroperatie. We hopen in ieder geval nog twee weken te blijven. Wij zijn hier nu voor de derde keer en hopen nog regelmatig terug te komen. Misschien ook leuk voor de Paasdagen!

  Het verblijf in De Keizershof heeft meer dan aan onze verwachtingen voldaan.

  naam: Dhr Potma    locatie: ECR De Keizershof...

  Een voortreffelijke manier om weer op krachten te komen. Alle zorg wordt op een zeer ontspannen wijze uit handen genomen. Ook erg belangrijk voor de partner. Het verblijf in De Keizershof heeft meer dan aan onze verwachtingen voldaan.

  Wij zullen u speciaal bedanken voor de goede zorgen de afgelopen 6 maanden.

  naam: Erven van mw Pelt-Berkhoff    locatie: ECR De Horst (Huis ter...

  Wij zullen u speciaal bedanken voor de goede zorgen de afgelopen 6 maanden.

  Dank voor alle goede zorgen

  naam: Kinderen Van Beurden    locatie: ECR De Keizershof...

  Dank voor alle goede zorgen voor onze ouders met name die ons vader heeft ontvangen.

  Wij willen graag ons dank uitspreken aan al het personeel van ECR Solace

  naam: Familie van een bewoner    locatie: ECR Solace (Heino)

  Namens Kees willen wij graag onze dank uitspreken aan al het personeel van ECR Solace uit Heino. Hun geweldige en liefdevolle inzet en zorg die zij 24/7 hebben gegeven, hebben voor ons allemaal de laatste weken een stuk draaglijker gemaakt.

  Ze stuurde hem onlangs een zeer lange brief

  naam: Sinterklaas en zijn pieten    locatie: ECR De Horst (Huis ter...

  Op een ochtend in Spanje ging vroeg Sint's wekker. Maar ach, Sint voelde zich helemaal niet lekker. Hij voelde zich ineens ontzettend oud. Die daken en dat paard, op een dag gaat dat fout! Pieten, zei hij, het wordt hoog tijd dat ik verhuis. Ik ga weg hier uit Spanje, naar een fijn en goed tehuis! Nee! riepen de Pieten, wat moeten wij dan? Hou het nog even vol, zolang u nog kan. Maar Sint had besloten, al kwam dat misschien. Door wat hij in zijn grote boek had gezien. Want wat hij daar met veel plezier las. Was dat mevrouw Van Soest zo tevreden was. Ze stuurde hem onlangs een zeer lange brief. Over de verpleging, altijd behulpzaam en lief. De aardige bediening in het restaurant. En de schoonmaak had altijd alles aan kant. Er zijn koks die zo geweldig kunnen koken. En ook al het andere personeel werd besproken. 'Zou u ze 5 december iets extra's kunnen geven?' Had ze hem toen in haar brief geschreven. Ja, zo'n vriendelijk tehuis leek de Sint wel wat. Met alle hulp die hij nu ineens nodig had. Oh de Sint zou hier zo heerlijk kunnen leven. En hij wilde het personeel iets lekkers geven. Dat is een leuk idee, zeiden zijn Pieten in koor. Maar u moet nog een paar jaartjes door. Wat moeten de kinderen anders volgend jaar? Ja zuchtte de Sint, dat is ook wel weer waar. Zo ging de Sint toch niet stoppen met werken. Maar wilde alsnog zijn waardering laten merken.

  Bedankt voor de goede zorgen

  naam: Johan en Irene    locatie: ECR De Horst (Huis ter...

  Bedankt voor de goede zorgen

  Met heel veel dank

  naam: Monique en Carolien    locatie: ECR Sibelius (Oss)

  Met heel veel dank voor de goede zorgen en warme betrokkenheid.

  Iedereen heeft ertoe bijgedragen onze moeders verblijf tot een succes te maken.

  naam: Reg en Cynthia van Lijf    locatie: ECR Sibelius (Oss)

  Cynthia en Reggy, de kinderen van mw Van Lijf-Kolpa zijn u veel dank verschuldigd. Onze moeder heeft vele, vele malen aan ons beiden te kennen gegeven hoe fijn en aangenaam ze het vond om in de Sibeliusflat te wonen. Ze was zeer opgewonden en tevreden toen ze twee maanden geleden naar een vernieuwd appartement ging met ruim uitzicht. De zorg die u allen verleende werd zeer op prijs gesteld ondanks sommige negatieve kritiek. Onze moeder was een dame die alles perfect voor zichzelf en om haar heen wilde hebben. Wij hopen dat u haar als een blij persoon kunt herinneren die tot de één na laatste dag van haar leven genoten heeft. Het afstoffen en stofzuigen rond haar vele ornamenten zal voor de huishoudelijke dienst beslist niet eenvoudig geweest zijn. Iedereen heeft ertoe bijgedragen onze moeders verblijf tot een succes te maken. Directie, receptie, keukenstaf, huismeester Jos, verpleging en alle andere mensen achter de schermen nogmaals onze hartelijke dank voor de uitstekende accomodatie en zorgverlening.

  Wij voelden ons gezien als mensen en kregen professionele en menselijke zorg

  naam: Fam. Kortooms    locatie: ECR De Keizershof...

  Wij zijn zeer tevreden in een professionele en ontspannen omgeving daar te verblijven na een operatie. Wij voelden ons gezien als mensen en kregen professionele en menselijke zorg. De organisatie doet precies wat ze moet doen en wij zijn dus zeer tevreden.

  Onze oprechte dank voor de goede zorgen van onze moeder

  naam: Marian, Evelien en Anneke    locatie: ECR De Horst (Huis ter...

  Onze oprechte dank voor de goede zorgen van onze moeder

  Complimenten aan alle personeelsleden die mij verzorgd hebben

  naam: Dhr Reuter    locatie: ECR De Keizershof...

  Prima opvang bij ECR De Keizershof na mijn operatie. Heerlijke maaltijden en professionele verzorging en erg behulpzaam. Mooie zorghotelstudio met alle voorzieningen, heerlijk geslapen en ontbijt op het appartement. Nogmaals bedankt en complimenten aan alle personeelsleden die mij verzorgd hebben.

  Aan het eind van de middag verraste u mijn vrouw en mij ook nog met een aardig...

  naam: Dhr en mw Ederveen    locatie: ECR Groot Stokkert...

  Zondamiddag 6 september jl. hebben wij de high tea bij u mogen gebruiken ter gelegenheid van de 80ste verjaardag van mijn vrouw. Wij hebben genoten van wat u met uw medewerksters en de mensen in de keuken ons hebben geserveerd. Aan het eind van de middag verraste u mijn vrouw en mij ook nog met een aardig presentje in de vorm van een flesje met inhoud en een handdoekje. Hartelijk dank daarvoor.

  Zowel de receptie als uw verpleegkundige medewerkers waren uiterst vriendelijk...

  naam: Dhr Smallegange    locatie: ECR Groot Stokkert...

  Bij deze wil ik u hartelijk dankzeggen voor de snelle en adequate hulp die u mijn vriend verleende na zijn val in de kleedruimte van het zwembad. Zowel de receptie als uw verpleegkundige medewerkers waren uiterst vriendelijk en deskundig.

  Wij zijn dankbaar voor de liefdevolle en kundige verzorging

  naam: Familie van een bewoonster    locatie: ECR Boldershof...

  Wij zijn dankbaar voor de liefdevolle en kundige verzorging van moeder door dokter Hamer en de medewerkers van ECR Boldershof in Amersfoort.

  Allemaal heel hartelijk dank voor jullie goede en lieve zorgen

  naam: Dhr en mw Van Halteren    locatie: ECR De Horst (Huis ter...

  Allemaal heel hartelijk dank voor jullie goede en lieve zorgen. Gelukkig hebben we ook veel gelachen, dat houdt de moed erin! Veel succes in de toekomst, ook privé en ik word jullie ambassadeur!

  Wij willen de medewerkers en vrijwilligers van ECR De Horst bedanken voor de...

  naam: Familie van een zorghotelgast    locatie: ECR De Horst (Huis ter...

  Wij willen de medewerkers en vrijwilligers van ECR De Horst bedanken voor de gezellige en liefdevolle verzorging van Poe.

  Heel veel dank voor de moeite en bereidwilligheid

  naam: Een bezoeker    locatie: ECR Boldershof...

  Heel veel dank voor de moeite en bereidwilligheid om mij te vertellen over de Boldershof en om mij twee appartementen te laten zien. Ook naar de bewoners toe mijn hartelijke dank. Ik heb een uitstekende indruk gekregen! Ook gaat mijn dank uit naar de kok en de dame van de bediening. Het eten smaakte voortreffelijk en de heerlijkheden werden perfect geserveerd. Chapeau!

  Aan allen wil ik mijn grote waardering en hartelijke dank uitspreken

  naam: Dhr Hasewinkel    locatie: ECR De Keizershof...

  Mijn verblijf van 3 weken - 2 juli t/m 23 juli - in een zorghotelstudio is ten einde. Ik was hier voor de eerste revalidatie na een heupoperatie. Aan allen die hebben bijgedragen om deze periode voor mij aangenaam en succesvol te maken wil ik mijn grote waardering en hartelijke dank uitspreken. Adri, Irene, Freweini, Brigitte en andere verpleegkundigen en verpleeghulpen, die geduldig naar me luisterden, me geruststelden en goede adviezen gaven. Ramona en haar huishoudelijke medewerksters die de zaken proper hielden. Ben, Ellemieke en Bianca, die het ons in het restaurant onvermoeibaar naar de zin maakten en voor een goede sfeer zorgden. Petje af! De koks en alle keukenmedewerkers die o.a. ontbijt, koffie en thee rondbrachten. Het menu was steeds zeer smakelijk en gevarieerd. De receptie, waar ik weinig mee te maken had, en Emiel voor het tot stand brengen van de internetverbinding.

  Alle lof voor de Keizershof

  naam: Nichtjes van mw Ditmarsch    locatie: ECR De Keizershof...

  In maart 2015 is onverwachts onze tante in het zorghotel van ECR De Keizershof gekomen. Hoewel het de bedoeling was dat tante weer terug zou gaan naar haar eigen woning, ging dat niet meer vanwege haar ziekte die ervoor zorgde dat zij snel verzwakte. Op 13 juni is zij tussen haar vertrouwde en dierbare spulletjes overleden. De intensieve en liefdevolle verzorging die jullie allemaal hebben gegeven aan mijn tante is bijzonder geweest. Vandaar ook alle lof voor de Keizershof in welke discipline dan ook. Onze dank is bijzonder groot en wij kijken terug op een periode die moeilijk was maar ook bijzonder door alle persoonlijke gesprekken en begeleiding.

  Jullie zijn geweldig

  naam: Mw Dekkers-Clements    locatie: ECR De Keizershof...

  Heel hartelijk bedankt voor de fijne tijd die ik bij jullie heb gehad. Wat zijn jullie vriendelijk en zorgzaam. Emiel bedankt voor de hulp bij mijn laptop. Zeker ook de kok die van elke maaltijd een feestje maakte. Jullie zijn geweldig! Ik kan nog zoveel woorden gebruiken, al waren het er een miljoen. Maar wat ik eigenlijk gewoon wil zeggen is: dank jullie wel en een dikke zoen.

  Ook een bedankje aan de keuken

  naam: Mw Yilmaz    locatie: ECR De Keizershof...

  Ik wil jullie hartelijk bedanken voor de vriendelijkheid, gastvrijheid en goede zorgen en de aandacht die ik van jullie heb mogen ontvangen tijdens mijn verblijf in een zorghotelstudio. Ook een bedankje aan de keuken.

  Hier kom ik graag nog eens terug

  naam: Dhr Plaggenborg    locatie: ECR De Keizershof...

  Wat een vriendelijke en meelevende mensen werken er bij ECR De Keizershof. En deskundig ook. Hier kom ik graag nog eens terug.

  En dan het eten, zo heerlijk en steeds weer iets anders en smakelijk. Hulde aan...

  naam: Mw Klever Klats    locatie: ECR De Keizershof...

  Ik wil dankzeggen aan de mensen die werken bij de Keizershof. De rust die ik gekregen heb en de verzorging krijgen een dikke tien. En dan het eten, zo heerlijk en steeds weer iets anders en smakelijk. Hulde aan de koks.

  Zo werd een zware tijd werkelijk wat lichter gemaakt door de aandacht en...

  naam: Dhr Gast    locatie: ECR De Keizershof...

  Wat plezierig om uit het buitenland een prettig verblijf te hebben in een zorghotelstudio van ECR De Keizershof waar ik kon uitrusten na chemobehandelingen in het ziekenhuis. Wat heb ik veel respect voor de mensen die daar heel hard werken met een warm zorghart. Ik kom daar graag weer terug en wil iedereen heel hartelijk bedanken. Zo werd een zware tijd werkelijk wat lichter gemaakt door de aandacht en liefdevolle bejegening.

  Dit was voor mij een totaal nieuwe ervaring die mij verrijkt heeft.

  naam: Mw Suilen    locatie: ECR Domaine Cauberg...

  Na voor mij een moeilijk 2014 (mijn man is overleden) was ik uiteindelijk zelf toe aan een nieuwe heup. Het was mijn tweede in 3 jaar tijd. Na de vorige operatie ben ik naar huis gegaan, maar nu was het een ander plaatje. Door mijn zorgverzekeraar werd mij Domaine Cauberg geadviseerd. Ben hier dus ook naartoe gegaan voor 3 weken herstel. Dit was voor mij een totaal nieuwe ervaring die mij verrijkt heeft. Voorop stond de uiterst vriendelijke en behulpzame verzorging op elk gebied. Moet eerlijk zeggen, die 3 weken zijn omgevlogen. Dankzij de goede verzorging ben ik weer snel in mijn normale patroon gekomen. Chapeau.

  Op Groot Stokkert kan ik ondanks mijn handicap en de zorg die ik nodig heb,...

  naam: Anoniem    locatie: ECR Groot Stokkert...

  Op Groot Stokkert kan ik, ondanks mijn handicap en de zorg die ik nodig heb, zelfstandig op vakantie.

  Zonder jullie had Johan niet nog zolang kunnen genieten van zijn flat en zijn...

  naam: Familie Berkhout    locatie: ECR De Horst (Huis ter...

  Lieve schatten (want dat zijn jullie!) vanaf het begin van de ziekte van Johan heb ik alle aandacht en zorg voor zowel mijn broer als mijzelf als mantelzorger ervaren! Zonder jullie had Johan niet nog zolang kunnen genieten van zijn flat en zijn vrijheid. Top gedaan. Onze dank is niet in woorden te pakken. Johan heeft veel aan jullie te danken.

  Het is hier fijn vertoeven en het personeel is heel vriendelijk en goed.

  naam: Gast van een zorghotel    locatie: ECR Domaine Cauberg...

  Ik wil even reageren op het verblijf van hier. Ik heb het hier naar de zin gehad. Het is hier fijn vertoeven en het personeel is heel vriendelijk en goed. Ik ben graag thuis, maar als je zorg nodig hebt is het hier goed vertoeven. Alles goed, de verzorging en het eten. Kamers perfekt schoon.

  Wanneer ze aan het lachten is gemaakt, gerustgesteld, wanneer ze gewaardeerd is...

  naam: Dochter/zoon van een cliënt    locatie: ECR Solace (Heino)

  Iedereen die mijn moeder heeft meegemaakt wil ik heel hartelijk bedanken voor de zorg die u voor haar had. Mijn familie en ik danken jullie van harte voor de aandacht die mijn moeder heeft mogen ontvangen. Wanneer ze aan het lachten is gemaakt, gerustgesteld, wanneer ze gewaardeerd is omdat iemand zag wie ze was. De persoonlijke aandacht lijkt het grootste goed bij de zorg voor de mensen. Persoonlijke aandacht kan alleen gegeven worden vanuit je eigen persoonlijkheid, de grootste schat om mee te werken.

  Hartelijk dank voor de liefdevolle verzorging hier in ECR De Horst.

  naam: Mw Verbraak    locatie: ECR De Horst (Huis ter...

  Hartelijk dank voor de liefdevolle verzorging hier in ECR De Horst. Ook de keuken voor het heerlijke en geurende eten iedere dag.

  En zullen niet aarzelen om in een voorkomend geval dezelfde keuze te maken

  naam: Fam Ronken    locatie: ECR Domaine Cauberg...

  5 weken verbleven wij in ECR Domaine Cauberg te Valkenburg. Dit i.v.m. een schouderoperatie van mijn vrouw. Het was haar ten strengste verboden om huishoudelijk werk te doen. En dit was de oplossing. Aangezien de mannelijke partij niet alleen thuis kon blijven, boekten wij een tweepersoons studio. En daar hebben wij geen spijt van gekregen. Wij werden daar uitstekend verzorgd en woonden in een prachtige omgeving. De zorg was prima en het restaurant uitstekend. We hebben niet tweemaal hetzelfde voorgeschoteld gekregen. Dat zijn nog eens fantasierijke koks! Kortom, wij waren weer tevreden over de verpleging, verzorging en bediening. En zullen niet aarzelen in een voorkomend geval dezelfde keuze te maken.

  Heel graag willen wij jullie allemaal hartelijk bedanken voor de fijne weken

  naam: Dhr en mw Van Gisteren    locatie: ECR Sibelius (Oss)

  Heel graag willen wij jullie allemaal hartelijk bedanken voor de fijne weken die we bij jullie hebben gehad voor de revalidatie na mijn hartklepoperatie. Alle afdelingen, verpleging, zorg, schoonmaak en bediening en top eten. Het was geweldig en behulpzaam en lief. Onze hartelijke dank.

  Jullie allemaal heel erg bedankt voor alle goede zorgen en gezelligheid die ik...

  naam: Mw Theissens    locatie: ECR De Horst (Huis ter...

  Jullie allemaal heel erg bedankt voor alle goede zorgen en gezelligheid die ik gehad heb.

  Via deze weg willen we dan ook heel graag iedereen bedanken voor de...

  naam: Mw. Bleeker    locatie: ECR Solace (Heino)

  Mamma heeft 5 jaar met ongelooflijk veel plezier in Heino gewoond en wij zijn iedereen ongelooflijk dankbaar voor de geweldige zorg en aandacht die zij al die jaren heeft genoten van alle lieve mensen en verzorgers om haar heen. Zij had het er enorm naar haar zin. Dit konden wij opmaken aan de blijheid die zij toch hoofdzakelijk toonde en helemaal fijn om te horen bij haar verhuizing dat iedereen haar enorm zal gaan missen. Via deze weg willen we dan ook heel graag iedereen enorm bedanken voor de fantastische tijd die mamma heeft gehad aan de Statenweg.

  Vanaf dag 1 wist ik dat 'we' de beste plek hadden gevonden

  naam: Marianne Meijer    locatie: ECR De Horst (Huis ter...

  Lieve, betrokken, zorgzame medewerkers van De Horst. Het is al vier weken geleden, dat mijn vader is overleden en 10 weken na moeders overlijden. Ik wil jullie allemaal nogmaals heel erg bedanken voor wat jullie voor mijn ouders hebben gedaan. Het is wat onpersoonlijk om dit via deze weg te doen, maar mijn rug 'speelt mij parten' op dit moment, vandaar dat ik liever niet veel auto rijd. Jullie zijn niet alleen voor mijn ouders, maar zeker ook voor mij, heel belangrijk geweest de afgelopen maanden. Vanaf dag 1 wist ik dat 'we' de beste plek hadden gevonden. Het is 'iedere keer' als ik hen bezocht en jullie sprak, ook bevestigd. Julie zorg, aandacht was zeer liefdevol en professioneel! Mijn complimenten. Vanaf het binnenkomen, de dames van de receptie tot huiskamer, gang, kapster. Ook voelde ik mij heel vertrouwd bij jullie. Graag kom ik later nog eens persoonlijk langs om jullie te zien en spreken en bedanken. Ook namens Lex en Tineke heel veel dank en lieve groeten.

  De rust en alle verwennerij hebben mij goed gedaan.

  naam: Mw Bannink    locatie: ECR Boldershof...

  Heel hartelijk dank voor uw inzet om mijn verblijf in de Boldershof goed te laten verlopen. De rust en alle verwennerij hebben mij goed gedaan. Hartelijke groet en dank, ook van mijn kinderen.

  Ik heb genoten van de sfeer in ECR Sibelius.

  naam: Mw Steehouwer    locatie: ECR Sibelius (Oss)

  Ik heb genoten van de sfeer in ECR Sibelius. De toetjes zal ik, met name, niet snel vergeten, omdat dat een feestelijk tint gaf aan de maaltijd.

  Zo hadden mijn 6 kinderen en ik, mede hierdoor, een mooie 'praat' avond over...

  naam: Mw Stalpers-Goossens    locatie: ECR Sibelius (Oss)

  Hartelijk dank aan de kok die een prachtige en heerlijk hors d'oeuvre verzorgde, aan de mensen die de vuile afwas wegwerkten en aan de mensen die zorgden dat ik niet hoefde te wassen en te strijken. Zo hadden mijn 6 kinderen en ik, mede hierdoor, een mooie 'praat' avond over mijn man.

  Vaak ook begripvolle hulp voor mijn ouders

  naam: Dhr Jansen    locatie: ECR Sibelius (Oss)

  Mede namens mijn zussen wil ik op deze wijze nogmaals mijn dank uitspreken voor de attente en vaak ook begripvolle hulp voor mijn ouders.

  Door de liefdevolle aandacht van het verplegend en verzorgend personeel is de...

  naam: Familie Marijnen    locatie: ECR De Keizershof...

  Onze moeder woont al jaren zelfstandig in de Keizershof. Maar sinds twee jaar is haar gezondheid langzaam minder goed geworden waardoor het voor haar moeilijk was om haar zelfstandigheid te behouden. De Keizershof heeft daar adequaat op gereageerd door haar op te nemen in de dagopvang en dagelijks de zorg te geven die ze nodig heeft. Door de liefdevolle aandacht van het verplegend en verzorgend personeel is de kwaliteit van haar leven sterk verbeterd. Voor ons als kinderen ook een hele geruststelling.

  Wordt omschreven als een zorghotel en... is dat ook.

  naam: Diverse zorghotelgasten    locatie: ECR De Keizershof...

  Prima, wat perfect is het hier allemaal. Heerlijke diners, door een echte kok bereid. Prima verzorging en alles keurig op tijd en zeer vriendelijke personeelsleden. Ga zo door met deze service en dienstverlening en met zeer kundig personeel. Wordt omschreven als een zorghotel en... is dat ook.

  Het motto 'Gaat niet bestaat niet' wordt hier echt toegepast

  naam: Mw Post-Zuidberg    locatie: ECR De Keizershof...

  Het is erg goed om hier te zijn, zorg is goed als je die nodig hebt. Verwachtingen die ik had zijn waargemaakt. Ik heb het prima naar mijn zin gehad. Het motto 'Gaat niet bestaat niet' wordt hier echt toegepast. Natuurlijk was de zorg erg druk, waardoor je wel eens moest wachten.

  Wij willen iedereen van harte bedanken voor alle goede zorgen en aandacht.

  naam: Dhr en mw Van Wagensveld    locatie: ECR Boldershof...

  Op 9 februari kwamen mijn man en ik nogal aangeslagen en beschadigd voor een valpartij aan in de Boldershof. Een voor ons totaal onbekende locatie, zelfs Amersfoort kenden we niet. We werden met een net vol zorg en hartelijkheid omringd. Na 8 weken konden we weer naar huis terug. Heerlijk! Maar met pijn in ons hart hebben we de Boldershof verlaten. We willen iedereen van harte bedanken voor alle goede zorgen en aandacht. Receptie, zorg, schoonmaak, keuken, restaurant, fysio. Enfin iedereen. Het was super. Daarvoor veel dank. We wensen jullie alemaal het allerbeste.

  Ik hoop dat nog veel ouderen van jullie zorg gebruik zullen maken.

  naam: Margot    locatie: ECR Domaine Cauberg...

  Ik wil u heel erg bedanken voor jullie uitstekende zorg voor mijn ouders op ECR Domaine Cauberg. Als ik terugdenk aan onze eerste oriënterende gesprekken een paar jaar terug, kan ik alleen maar zeggen dat jullie volledig hebben waargemaakt wat u toen vertelde. Ik hoop dat nog veel ouderen van jullie zorg gebruik zullen maken

  Denk met veel plezier terug aan mijn 'vakantie'

  naam: Mw. Oldenbandringh    locatie: ECR Boldershof...

  Heel hartelijk dank voor alle goede zorgen. Thuis gaat het nu goed. Denk met veel plezier terug aan mijn 'vakantie' en al het lekkere eten. Groeten allemaal!

  Wij hebben het fantastisch gehad, jullie zijn allemaal erg lief en zorgzaam...

  naam: Fam. Van Beurden    locatie: ECR De Keizershof...

  Het is hier echt goed! De appartementen zijn prachtig en ruim. Als het moet kom ik terug en ik zal iedereen vertellen hoe goed het hier is. Wij hebben het fantastisch gehad, jullie zijn allemaal erg lief en zorgzaam geweest. De maaltijden zijn buitengewoon goed.

  Voor mij een betrouwbare en goed verzorgde opvang

  naam: Dhr Valk    locatie: ECR De Keizershof...

  Verblijf in de Keizershof heeft aan alle verwachtingen voldaan. Voor mij een betrouwbare en goed verzorgde opvang. Voor het thuisfront een welkome tijdelijke ontlasting.

  Wij willen jullie heel erg bedanken

  naam: Familie Radix    locatie: ECR De Horst (Huis ter...

  Wij willen jullie heel erg bedanken voor alle steun, liefde en goede verzorging die onze moeder van jullie heeft gekregen.

  Ik heb ervaren dat het zeer plezierig is steeds dezelfde verpleegkundige te zien

  naam: Mw Platt    locatie: ECR De Keizershof...

  Het verblijf en de ligging van ECR De Keizershof is prettig. Ik heb ervaren dat het zeer plezierig is steeds dezelfde verpleegkundige te zien. En.... het is eten is fantastisch.

  Het woord hotel is echt op zijn plaats

  naam: Mw Bos-Poot    locatie: ECR Boldershof...

  De dames van de zorg zijn heel liefdevol en hartelijk. Ik zal de Boldershof aanbevelen als mensen aan opvang toe zijn. Lieve mensen en goede zorg. Het woord hotel is echt op zijn plaats.

  Het was heel fijn om bij jullie te zijn

  naam: Mw Gijsen    locatie: ECR De Horst (Huis ter...

  Het was heel fijn om bij jullie te zijn. Hartelijk dank voor die zorgzaamheid aan mij en ben weer fit genoeg om terug naar huis te gaan. Van harte wens ik jullie het allerbeste en als het nodig is kom ik graag weer terug.

  Heel veel dank voor de goede zorgen

  naam: Mw Vissers-Hutten    locatie: ECR De Horst (Huis ter...

  Heel veel dank voor de goede zorgen.

  Ik zou daar wel willen wonen

  naam: De heer Lettinga    locatie: ECR De Keizershof...

  In de afgelopen periode heb ik daadwerkelijk meegemaakt hoe het is om verzorgd te worden door professionals in een comfortabele zorghotelstudio van ECR De Keizershof. Ik zou daar wel willen wonen.

  Ik heb persoonlijk ervaren hoe liefdevol jullie zorg was

  naam: mevrouw Van der Horst    locatie: ECR De Horst (Huis ter...

  Heel veel dank voor de geweldige zorg die jullie mijn man Jaap van der Horst, gedurende 1,5 jaar hebben gegeven. Ik heb persoonlijk ervaren hoe liefdevol jullie zorg was en hoe jullie ook onder hele moeilijke omstandigheden altijd van zijn welzijn uitgingen. Ik weet heel zeker dat ook Jaap jullie heel dankbaar was voor alle lieve aandacht die hij van jullie heeft gekregen. Nu Jaap er niet meer is en het gevoel van gemis steeds groter wordt is het heel fijn terug te kijken op een periode waarin we voor ons gevoel alles hebben gedaan om het hem zo goed en fijn mogelijk te kunnen maken in een periode die heel moeilijk was. Mijn respect voor alle verzorgers is groot! Veel dank ook namens onze zoon Matthijs.

  De appartementen stralen rust uit en de zorg is fantastisch

  naam: Mevrouw Buis    locatie: ECR De Keizershof...

  Ik heb het ontzettend naar mijn zin gehad in de zorghotelstudio van ECR De Keizershof. De appartementen stralen rust uit en de zorg is fantastisch. Ik zou het iedereen aanraden na een operatie.

  Er is geen hemel op aarde, het is hier een paradijsje bij ECR De Keizershof.

  naam: Mevrouw Hoogenhuijzen-van Ekeren    locatie: ECR De Keizershof...

  Er is geen hemel op aarde, het is hier een paradijsje bij ECR De Keizershof. Het eten is hier voortreffelijk, ik heb mijn dochters uitgenodigd voor het diner omdat ze het gewoon een keer moeten meemaken. De bediening en de sfeer was goed. Vooral de rust en de verzorging in een zorghotelstudio hebben geheel aan mijn verwachtingen voldaan. Ik ben blij dat ik naar mijn vriending geluisterd heb. Hartelijk dank voor alles.

  Heel hartelijk dank voor de goede zorg die ik de afgelopen 3 weken van jullie...

  naam: Mw Klinkers    locatie: ECR Domaine Cauberg...

  Heel hartelijk dank voor de goede zorg die ik de afgelopen 3 weken van jullie heb mogen ontvangen. Ik heb me hier thuis gevoeld en ben gelukkig weer op de goede weg terug. Door jullie! Bijzondere dank aan de koks en de keuken voor alle moeite die jullie gedaan hebben. Het zag er steeds weer heerlijk uit. Het heeft me goed gedaan.

  Genieten in een zorghotelstudio van ECR De Keizershof en de steun van allen.

  naam: Mevrouw Kiene    locatie: ECR De Keizershof...

  Ineens gaat het fout, maar dan is daar ECR De Keizershof, met ruime, lichte en toegankelijke zorghotelstudio's. Een goed zorgteam zorgt voor mij, met meedenken en vooruitdenken. Dan komt de dag dat de lucht weer blauw en de zon nog intenser is, en dat is heel waardevol. Genieten in een zorghotelstudio van ECR De Keizershof en de grote steun van allen.

  Wij wensen jullie een fijne Vastelaovend en tot volgend jaar.

  naam: Anita    locatie: ECR Domaine Cauberg...

  Langs deze weg wil ik jou en Prinses Corry 1 nogmaals bedanken voor de leuke middag en spijs en drank. Onze kinderen en wij ( en dan spreek ik uit naam van de Boschraefkes) hebben het reuze naar onze zin gehad, ik hoop dat jullie bewoners ook van onze aanwezigheid hebben genoten. Wij wensen jullie een fijne Vastelaovend en tot volgend jaar.

  Nogmaals dank voor alle zorgen en fijne momenten die mama van jullie team heeft...

  naam: Mevrouw Mulder (ambulant)    locatie: ECR De Horst (Huis ter...

  Gisteren heeft een medewerkster jullie zorgmap opgehaald, we lagen nog te slapen toen ze aanbelde maar ze zat rustig op de trap te wachten tot ik de deur opendeed. Nogmaals dank voor alle zorgen en fijne momenten die mama van jullie team heeft ontvangen. RAZ is een fijne organisatie, ik hoop dat we weer zo'n organisatie treffen.

  'Duizend maal dank'

  naam: Mevrouw Krafft-Groot    locatie: ECR Solace (Heino)

  Zoals mijn vader vaak zei, zeg ik aan u en het personeel ''Duizend maal dank'. Mijn vader heeft in Heino, ondanks alles, prachtige momenten gekend. Hij heeft o.a. geschilderd, gezongen, geduofietst en bovenal liefde van zijn medemens ontvangen. In Heino heeft hij vreedzaam, in een liefdevolle omgeving, op een waardige manier afscheid van het leven kunnen nemen.

  Hij heeft het erg naar zijn zin

  naam: Daniella Schreuder    locatie: ECR De Horst (Huis ter...

  Langs deze weg wil ik mede namens mijn vader jullie heel hartelijk danken voor de goede zorg die mijn vader de afgelopen jaren van jullie heeft mogen ontvangen. Helaas komt er een moment om de bakens te verzetten. Gelukkig heeft mijn vader de stap naar de Horst goed doorstaan en heeft hij het erg naar zijn zin in zijn nieuwe appartement. Nogmaals dank voor alles, mede namens mijn vader.

  Veel dank voor alle goede zorgen!

  naam: Mw Vodegel Matzen-Op 't Eijnde    locatie: ECR Boldershof...

  Veel dank voor alle goede zorgen!

  Fijne feestdagen en een gezond 2015!

  naam: Mw Ievens    locatie: ECR Solace (Heino)

  Bedankt voor alle goede zorgen. Fijne feestdagen en een gezond 2015!

  Dank voor alle goede zorgen

  naam: Mw de Graaf en dochters    locatie: ECR Boldershof...

  Gelukkig Kerstfeest en fijne feestdagen. Veel liefs en dank voor alle goede zorgen.

  We zijn bevoorrecht hier te kunnen wonen

  naam: Mw. H. Proeme-Le Mahieu    locatie: ECR Sibelius (Oss)

  Mw. Van Gastel en het personeel van de RAZ hebben zich geweldig voor ons ingezet. We waren weer één grote familie. Het ouderwetse gevoel van vroeger was terug en menige herinnering werd opgehaald. We zijn bevoorrecht hier te kunnen wonen. Nogmaals hartelijk dank.

  Jullie hebben indruk gemaakt op haar kleindochter door de snelle reactie op...

  naam: H. Huender    locatie: ECR Sibelius (Oss)

  Graag wil ik u en de medewerkers bedanken voor de fijne hulp dinsdag jl. toen mijn moeder in haar haar appartement gevallen was. Jullie hebben indruk gemaakt op haar kleindochter door de snelle reactie op haar hulpverzoek. Ook daarna was het fijn om te zien hoe jullie soep en een toetje hebben verzorgd op de logeerkamer die hun ter beschikking was gesteld. Nogmaals dank daarvoor.

  Jullie gaven haar warmte, tederheid, liefde en vooral een echt 'thuis'

  naam: Familie van een zorghotelgast    locatie: ECR Domaine Cauberg...

  'Ze willen haar daarboven nog niet hebben' was een acceptabele uitleg, maar dat zij zelf maar geen afscheid kon nemen ligt meer voor de hand. Geen wonder immers: zo goed had ze het bij jullie in Domaine Cauberg! Elk van jullie was als een naast familielid voor haar, jullie gaven haar warmte, tederheid, liefde en vooral een echt 'thuis'. Maar dat niet alleen! Met name jullie professionaliteit, kunde, inzet en toewijding zijn het roemen waard! Van keuken tot restaurant, van recreatie tot verzorging, van facilitaire dienst tot de poets zijn jullie een echt 'dream team'!

  De liefde die ze hier heeft ontvangen zal ons altijd bijblijven

  naam: Familie Thomassen    locatie: ECR De Keizershof...

  Onze dank is groot, veel groter dan deze kaart. Wij willen jullie danken voor alle zorg die jullie je hebben getroost om de laatste weken van onze moeder zo dragelijk mogelijk te maken. De liefde die ze hier heeft ontvangen zal ons altijd bijblijven.

  Het is fijn om van mijn vader te horen dat hij in zulke liefdevolle handen is...

  naam: Mw Attevelt    locatie: ECR Sibelius (Oss)

  Het is fijn om van mijn vader te horen dat hij in zulke liefdevolle handen is geweest.

  Alle lof!

  naam: Mw Lammers    locatie: ECR De Horst (Huis ter...

  Zeer verzorgd en iedereen is prettig in de omgang. Alle lof!

  Henk en de keuken bedankt

  naam: Mw Radix    locatie: ECR De Horst (Huis ter...

  Altijd blij met het eten aan mijn tafel. Henk en de keuken bedankt.

  Het doet ons goed te merken dat zij met zoveel liefde door jullie is verzorgd

  naam: Familie Van Zijl    locatie: ECR De Keizershof...

  Bedankt voor alle goede zorgen voor onze (schoon)zus en tante mevrouw Riet van Zijl, gedurende haar verblijf in de Keizershof tot haar overlijden. Wij zijn zeer dankbaar voor jullie betrokkenheid, aandacht, geduld en zorg. Het doet ons goed te merken dat zij met zoveel liefde door jullie is verzorgd. Veel bewondering hebben wij voor het feit, dat jullie naast de zorgtaken de tijd vinden om geld in te zamelen voor een goed doel 'Care for Kids'.

  Heel hartelijk dank voor de goede zorgen

  naam: Mw Loven-Berkhout    locatie: ECR De Horst (Huis ter...

  Heel hartelijk dank voor de goede zorgen tijdens mijn verblijf in de Horst. Het gaat u allen goed. Hartelijke groet,

  Het deed mij goed om weer in een ,voor mij zo, vertrouwde omgeving te mogen...

  naam: H. Dijkman    locatie: ECR Groot Stokkert...

  Enige dagen geleden heb ik weer een week op Groot Stokkert mogen verblijven, gebruik makend van een uitnodiging. Het deed mij goed om weer in een, voor mij zo, vertrouwde omgeving te mogen vertoeven. Voor uw invitatie en voor de prima verzorging zeg ik u dank.

  Dat onze moeder zich zo tevreden voelde in de Horst, was voor ons als familie...

  naam: Gust, Matthijs en Moot Goossens    locatie: ECR De Horst (Huis ter...

  Hiermee wil ik uitdrukkelijk onze grote dank uitbrengen voor de voortreffelijke wijze waarop uw personeel in de Horst onze moeder heeft bijgestaan. Onze moeder heeft zich in de Horst veilig en met zorg omgeven gevoeld. In haar woorden: 'de zusters zijn heel erg lief en ze zorgen heel goed voor mij en het eten is beter dan in het Amstel Hotel'. De eerlijkheid gebiedt overigens om te zeggen dat mijn moeder heel weinig at en dat in feite wij haar bordje met veel pleizer snel opaten. Dat onze moeder zich zo tevreden voelde in de Horst, was voor ons als familie een enorme steun. Als laatste, een slechts een detail, maar het toont wel de kwaliteit van uw zorg: na haar sterven namen wij afscheid van een prachtige dame in 'haar' mooie kamer in de Horst. Die prachtige bloem en het portret van onze vader naast haar, waren details die ons zeer roerden.

  Hulde aan degenen die dit evenement hebben georganiseerd

  naam: Dhr Warnink    locatie: ECR De Horst (Huis ter...

  Ik heb zeer goede herinneringen aan mijn verblijf in ECR De Horst. Daarom kom ik regelmatig naar Huis ter Heide. Het was ook erg gezellig op de bbq-avond afgelopen vrijdag; hulde aan degenen die dit evenement hebben georganiseerd en allen die daarbij druk in de weer waren. Hopelijk is mijn rug volgende keer geheel genezen, zodat ik dan met de polonaise mee kan doen.

  Ook hartelijk dank voor de extra service

  naam: Mw. Roolvink    locatie: ECR Groot Stokkert...

  Ik heb deze twee weken genoten van het lekkere eten! Sterker nog: ik moest met een boog om het toetjesbuffet heen om te voorkomen dat ik naar de Weight Watchers moet. Ook hartelijk dank voor de extra service in de vorm van vegetarische burgers!

  bedankt en wellicht tot de volgende keer

  naam: Dames Schaap    locatie: ECR Groot Stokkert...

  Een heldere hemel en mooie sfeer Het eten elke keer weer lekker, veel en goed En als je nodig moet hoef je enkel te bellen en daar komt een zuster al aansnellen. Wat een fijne dagen even uit de dagelijkse sleur Ga ik hier weg met een goed humeur Met rust in mijn lijf en een hoofd vol met herinneringen Waar ik zeker nog een paar keer goed op teer Bedankt en wellicht tot de volgende keer

  Glaasje Chardonnay erbij en carpe diem!

  naam: De heer Carbo    locatie: ECR Groot Stokkert...

  Enkele prachtige dagen in Groot Stokkert liggen zojuist achter ons. Ondanks alle beperkingen die de ziekte van mijn vrouw met zich meebrengt, genoten we ten volle van een goede verzorging die ons een onmiskenbaar heerlijk ontspannen vakantiegevoel gaf. Optimaal gebruik gemaakt van de bostuin die bij de hotelkamer hoort. Zelfs het bed van mijn vrouw werd daar deels ingereden. We hadden het weer mee, hoge midzomerse temperaturen, de ambiance deed de rest. Glaasje Chardonnay erbij en carpe diem! Goeie en hartelijke bediening. Complimenten bovenal richting de zorg die zich zeer adequaat toonde. Veel dank daarvoor.

  Ook complimenten voor de verzorging en het restaurant

  naam: De heer Carbo    locatie: ECR Domaine Cauberg...

  Het was andermaal in alle opzichten voortreffelijk bij u in de Domaine Cauberg. Met als wel heel fraaie apotheose het (klassieke) pianoconcert in de namiddag op Eerst Pinksterdag. Mijn vrouw Ellen had bij tijd en wijle tranen in haar ogen, zo mooi. De pianist heeft alle waardering ook kunnen opschuiven afgaande op de vele keren dat het applaus zijn richting op ging. Ook complimenten voor de verzorging en het restaurant. Top! Louter tienen.

  Dank hiervoor, ik zal heel gauw beter worden

  naam: Mevrouw Radix    locatie: ECR De Horst (Huis ter...

  Wat een feestmaal! Alles was even lekker. Genieten van alles, dank hiervoor. Ik zal heel gauw beter worden.

  Bedankt voor de goede zorgen!

  naam: Familie Molenaar    locatie: ECR De Horst (Huis ter...

  Mede namens mijn vrouw. Bedankt voor de goede zorgen!

  Bedankt voor de goede zorgen

  naam: Mevrouw Melis    locatie: ECR Boldershof...

  Bedankt voor de goede zorgen; dus de verpleging, de administratie, de huishudelijke dienst en de bediening en de vrijwilligers.

  Ik heb bij deze prachtige organisatie heel veel geleerd.

  naam: Gianna Rizzo    locatie: ECR De Keizershof...

  Graag ik wil u bedanken voor het geven van een kans om af te studeren bij ECR/RAZ. Namens Internationale School voor Toerisme-Breda. Ik heb bij deze prachtige organisatie heel veel geleerd.

  Heel speciaal vonden wij de geweldige warme aandacht in haar laatste uren

  naam: Familie Van den Wall Bake    locatie: ECR Boldershof...

  Nog eens op deze wijze onze hartelijke dank voor de verzorging van onze moeder. Heel speciaal vonden wij de geweldige warme aandacht in haar laaste uren. Ook het grote aantal werknemers van de Boldershof dat de uitvaart meemaakte vonden wij indrukwekkend.

  We komen graag weer terug

  naam: Christy en ouders    locatie: ECR Groot Stokkert...

  Hartelijk dank voor jullie goede zorgen, we komen graag weer terug

  Bedankt voor de goed gestoomde maaltijden.

  naam: Mw Slootweg    locatie: ECR De Horst (Huis ter...

  Wij wensen jullie fijne Paasdagen! en bedankt voor de goed gestoomde maaltijden. Erg smakelijk!

  Ik heb het hier heel goed gehad

  naam: Mw Hooghart    locatie: ECR De Horst (Huis ter...

  Lieve meisjes allemaal! Wat hebben jullie me verwend in allerlei opzichten. Van restaurant zorg tot fysio enz. Ik heb het hier goed gehad en houd jullie in gedachten!

  De kamers helemaal top, voor mij een dikke 9!

  naam: Herstelgast    locatie: ECR Groot Stokkert...

  Ik ben bij mijn vriendin een paar dagen in het zorghotel geweest en ik moet eerlijk zeggen dat me dat zoals al eerdere keren bijzonder goed bevallen is. Leuke recreatieruimte met bevlogen dames Herma en Geertje die iedereen met van alles helpen en een vriendelijk woord hebben voor iedereen. De filmavond en muziekavond, het restaurant en niet op de laatste plaats......de kamers helemaal top, voor mij een dikke 9!

  De manier van afscheid nemen heeft ons erg geroerd

  naam: Familie Papendorp    locatie: ECR De Keizershof...

  De manier van afscheid nemen vanuit ECR De Keizershof van onze (schoon)vader heeft ons erg geroerd en zijn wij zeer dankbaar voor. Wij kijken hier met warmte in ons hart op terug.

  Jullie hotel is een zorghotel zoals het bedoeld is

  naam: Tina Gieling    locatie: ECR De Keizershof...

  Graag wil ik jullie bedankt voor de liefde, aandacht en betrokkenheid bij het verzorgen van mijn Piet. Jullie hotel is een zorghotel zoals het bedoeld is.

  Het was geweldig, ook voor ons als kinderen.

  naam: Judith H.    locatie: ECR Domaine Cauberg...

  Ik wil iedereeen bij Domaine Cauberg bedanken voor de goede zorgen aan en aandacht voor onze vader tijdens zijn verblijf in Domaine Cauberg. Het was geweldig, ook voor ons als kinderen.

  Jullie hebben ervoor gezorgd dat ik hier een goede tijd heb gehad.

  naam: Mevrouw V.d. Maden    locatie: ECR Groot Stokkert...

  Alle medewerkers in Groot Stokkert wil ik langs deze weg heel hartelijk bedanken voor alle goede zorgen. Jullie hebben ervoor gezorgd dat ik hier een goede tijd heb gehad.

  Hij had het niet beter kunnen treffen!

  naam: Ineke    locatie: ECR De Horst (Huis ter...

  Heel veel dank voor alle lieve en goede zorgen die jullie de afgelopen maanden aan Jaap van der Horst hebben gegeven. Ik ben jullie daar zeer dankbaarvoor. Hij had het niet beter kunnen treffen!

  De zorgstudio was een geweldige verrassing.

  naam: Dhr van Breda    locatie: ECR Sibelius (Oss)

  Na een ingrijpende enkeloperatie verbleef ik onlangs gedurende zes weken in een zorgstudio van ECR Sibelius te Oss om te revalideren. Bij mijn aankomst werd ik bijzonder gastvrij ontvangen. Aan alles was al gedacht: zo stond de rolstoel met speciale horizontale beensteun al klaar. Ook werd ik op attente wijze geholpen bij het uitpakken en in de kasten leggen van mijn bagage. De zorgstudio was een geweldige verrassing. deze was zeer ruim en had in de zitkamer een volledig geoutilleerde keuken inclusief vaatwasser en koelkast. De slaapkamer was-wel zo prettig- apart. Verder was de douche helemaal aan de laatste revalidatie eisen aangepast. Een gezellig zitje op het ruime balkom completeerde het geheel. Het personeel was buitengewoon vriendelijk. Of het nu het management, de receptie of algehele verzorging in de studio betrof: iedereen deed zijn uiterste best het naar mijn zin te maken. Het contact met de andere bewoners verliep prima. Zo was het wekelijkse Happy Hour een uitstekende gelegenheid om op informele manier anderen te leren kennen. Verder maakte ik nog een heus huisconcert mee. Kortom: ondanks het feit dat ik me in een rolstoel moest behelpen vanwege mijn ingegipste been kan ik terugkijken op een plezierige tijd in ECR Sibelius. Dat heeft niet alleen te maken met een goed gevoel voor service maar ook met respect voor de individuele gast. Ik kan ECR Sibelius dan ook van harte aanbevelen.

  Heel hartelijk bedankt voor de gastvrije ontvangst

  naam: Echtpaar van Rijnsoever    locatie: ECR De Horst (Huis ter...

  Heel hartelijk bedankt voor de gastvrije ontvangst in de 'Horst'. Voor de goede zorgen, dat hadden we nodig. Nogmaals bedankt!

  De contacten die er waren met huismeester, het personeel van diegene die kwam...

  naam: De heer F. Fontein    locatie: ECR Sibelius (Oss)

  De contacten die er waren met huismeester, het personeel van diegene die kwam stofzuigen toe en met de keuken, het was allemaal warm.

  Wij willen u heel hartelijk bedanken voor de fijne week op ECR Groot Stokkert

  naam: Mevrouw Stalpers-Goossens    locatie: ECR Groot Stokkert...

  Wij willen u heel hartelijk bedanken voor de fijne week op ECR Groot Stokkert. voor mijn man met rolstoel, rollator en zuurstof was deze vakantie, met de geweldige samenwerking van Vital Air, die de genodigde zuurstof en apparaten in Wapenveld bezorgde, de enige mogelijkheid om iets langer uit zijn appartement te komen, omdat wij ook op vervoer konden rekenen. Een hoogtepunt blijft het ritje naar Kasteel Vosbergen, waar mijn man in de rolstoel omheen geduwd werd. Een hele klus, maar zo prachtig. Wij hebben van ons verblijf genoten.

  Uw ijver en meeleven bij ons 60 jaar huwelijk hebben wij bijzonder gewaardeerd

  naam: Familie Dondorp-Telkamp    locatie: ECR De Horst (Huis ter...

  Uw ijver en meeleven bij ons 60 jaar huwelijk hebben wij bijzonder gewaardeerd

  Speciaal danken wij alle medewerkers van Residence Sibelius

  naam: Familie Poierrié    locatie: ECR Sibelius (Oss)

  Speciaal danken wij alle medewerkers van Residence Sibelius voor alle goede zorgen en liefdevolle verzorging.

  'Mijn vader zal jullie zeker missen

  naam: Familie Van der Kolff    locatie: ECR Boldershof...

  Wij zullen jullie missen, jullie vormden samen een beetje ons ouderlijk huis. Mijn vader zal jullie zeker missen, het liefst wil hij julllie meenemen. Wij hopen dat het jullie goed zal gaan. Met respect werken kost geen geld. En respect hebben jullie in grote mate voor de bewoners.

  Toen ik binnen kwam voelde ik me gelijk weer helemaal thuis

  naam: Mw de Haas-Frölich    locatie: ECR De Horst (Huis ter...

  Heel erg veel dank voor jullie geweldige inzet samen. Toen ik afgelopen maandag binnen kwam voelde ik me gelijk weer helemaal thuis net als vorig jaar toen John (mijn man) en ik hier samen een weekje waren. De rust heeft me weer goed gedaan en ik heb genoten van het heerlijke eten! Een lieve groet,

  Wij zijn de medewerkers van Huize De Horst dankbaar voor de liefhebbende en...

  naam: Familie Stokx    locatie: ECR De Horst (Huis ter...

  Wij zijn de medewerkers van Huize De Horst dankbaar voor de liefhebbende en geduldige verzorging.

  Heel veel dank voor alle goede zorgen en het prettig verblijf gedurende mijn...

  naam: Een gast van ECR Boldershof    locatie: ECR Boldershof...

  Heel veel dank voor alle goede zorgen en het prettig verblijf gedurende mijn herstel.

  Onze dank gaat uit naar de directie en het personeel van ECR Domaine Cauberg

  naam: Een bewoner van ECR Domaine Cauberg    locatie: ECR Domaine Cauberg...

  Onze dank gaat uit naar de directie en het personeel van ECR Domaine Cauberg voor de goede en liefdevolle verpleging.

  Ik ben hiervoor dankbaar

  naam: Mevrouw Zeeman    locatie: ECR Boldershof...

  Ik heb in de achterliggende maanden veel zorg, aandacht en warmte ervaren van alle medewerkers van ECR Boldershof en de bewoners. Ik ben hiervoor ontzettend dankbaar.

  Ik heb het goed gehad

  naam: Mevrouw Wientjes    locatie: ECR Boldershof...

  Mevrouw Wientjes laat na een verblijf van 14 dagen in het Zorghotel van ECR Boldershof weten dat ze alle mensen zowel de verpleging, verzorging en speciaal de medewerkers van het restaurant van harte wil bedanken voor de hartelijke en vriendelijke hulp op elk gebied. 'Ik heb het goed gehad en zal uw instelling bij al mijn mensen (ik woon in een serviceflat) aanbevelen als ze eventueel zorg nodig hebben bijvoorbeeld na een operatie'.

  U was geweldig!

  naam: Fam. de Ruiter    locatie: ECR De Keizershof...

  Bij diverse gelegenheden hebben mijn broer en ik, namens de nabestaanden, onze zeer grote erkentlijkheid uitgesproken voor al diegene die zich met overgave, vakkennis en liefde hebben ingezet om de kwaliteit van het leven van onze ouders in hun laatste jaren zo hoog mogelijk te houden. Dat was niet altijd gemakkelijk omdat met name onze moeder er soms wat bijzondere zienswijze op na hield.Wij willen nogmaals uiting gevens aan onze dankbaarheid jegens u allen. U was geweldig!

  De weken zijn omgevlogen!

  naam: Zorghotelgast in ECR Boldershof    locatie: ECR Boldershof...

  Bedankt voor de goede zorgen. Ik heb het erg naar mijn zin gehad. De weken zijn omgevlogen!. Het gaat iedereen in haar of zijn leven goed.

  Velen van jullie hadden een persoonlijke en bijzondere band met hem gehad.

  naam: Familie van een bewoner ECR De Horst    locatie: ECR De Horst (Huis ter...

  Wij willen jullie heel hartelijk danken voor de liefdevolle zorg en aandacht voor onze vader. Velen van jullie hadden een persoonlijke en bijzondere band met heb gehad. Wij wensen jullie alle goeds.

  Groot compliment

  naam: Monique Bransen    locatie: ECR De Horst (Huis ter...

  U krijgt van mij een groot compliment voor de goede zorgen die mijn moeder en alle andere bewoners mogen ontvangen.

  Lieve, lieve, lieve mensen, daarvoor dank ik jullie zeer!

  naam: namens dhr. Van Hinsbergh    locatie: ECR Boldershof...

  De Sint heeft het verzoek gekregen, van een oude wijze man, die - sinds kort voorgoed verzwegen-, het zelf zeggen niet meer kan. 'Graag laat ik', zo liet hij weten, 'het personeel van Boldershof, die ik nimmer zal vergeten, delen in mijn dank en lof. Elke dag, vanaf de morgen, stonden zij voor mij gereed, met hun liefdevol verzorgen, hoe onaardig ik soms deed. Dus wil ik nog één keer wensen, ook al ben ik er niet meer: lieve, lieve, lieve mensen, daarvoor dank ik jullie zeer!'

  Zorg anno 2012 bij ECR Sibelius

  naam: Vera Koenen    locatie: ECR Sibelius (Oss)

  Iedere zomer komt mijn moeder een week bij mij logeren, ook deze zomer. Dat ze achteruit gegaan was, wist ik wel en bijna doof, maar ik had haar al een tijd niet langer dan een paar uur waargenomen. We waren net over gegaan naar het systeem (Baxter) om haar medicijnen op rol mee te krijgen, per datum en per uur verpakt. Mijn moeder vond dat helemaal niet nodig, maar wij hadden al het idee dat ze de dagen door elkaar haalde. Nu ik haar zo een week bij mij had, bleek ze ze helemaal niet in te nemen als ik ze niet neerlegde op haar dienblad naast haar bord. Normaal liet ik haar, nadat ik ontbijt op bed had gebracht, alleen en ging dan naar mijn werk, om dan pas rond thee tijd terug te komen. Maar nu bleek dat niet mogelijk. Op een ochtend bracht ik het ontbijt en was ze net naar de wc geweest en totaal slap en niet aanspreekbaar. Ik kon haar net op tijd op het bed krijgen. Ze was totaal afwezig. Een Absence noemen ze dat. Nu maakte mij dat wel duidelijk dat ze in een totaal andere fase was gekomen en dagelijkse hulp nodig was. Mijn moeder had kanker en we wisten dat het een aflopende zaak was, maar hoelang kon de dokter niet zeggen en ze was 86 jaar, opereren had geen zin, en wilde zij ook niet. Als dochter was ik weer blij dat Residence Sibelius nu deel uit maakt van ECR. Nu kon mijn moeder daar dan toch blijven tot haar dood, wat anders niet het geval zou zijn. Eenmaal terug in Oss, naar het zorgteam gelopen, waar we al contact mee hadden en ook via de email af en toe verslag aan uitbrachten. Het zorgteam zou het gaandeweg geheel voor ons overnemen. Eerst de medicijnen, maar later ook telkens binnenlopen of het wel goed ging met mijn moeder. Die sputterde eerst wel tegen, ['hoeft allemaal niet'] maar ging het gaandeweg wel erg waarderen. Ook zij begreep wel dat ze de regie van de dag kwijt was en wij (haar kinderen) er ook niet á la minute zouden kunnen zijn. Wij werken allemaal en wonen op minimaal drie kwartier afstand. Gaandeweg ontstond een band tussen het zorgteam en mijn moeder, die nu iedere dag meerder malen iemand had die even binnen liep, een 'praatje' met haar maakte, d.w.z. alles opschreven op de diverse blocnotes, want onze moeder was nu toch geheel doof. Het gaf haar rust en ons als kinderen ook. Zij konden haar nu veel beter observeren. De schijn kon zij ook nu niet meer hoog houden ['kan ik best nog']. Het zorgteam had ook contact met de huisarts en toen onze moeder weer weg zonk, werd de dokter gebeld en daarna de ambulance om haar naar het ziekenhuis te vervoeren. Daar kreeg zij dan weer wat extra bloed. Zo werkten ze samen om de snelste hulp te bieden. Wij werden telefonisch geïnformeerd. Ook is het nu mogelijk om vanuit ECR Sibelius alle maaltijden te ontvangen en de verdere huishouding te laten doen (schoonmaken en de was). Moeder at steeds minder en het was een kunst er nog een hapje in te krijgen. Ook daar moest ze bij geholpen worden. Het hoort gelukkig bij de ECR-filosofie dat mensen geheel verzorgd kunnen worden. Je hoort zoveel negatieve dingen over de zorg voor ouderen, welnu ik kan alleen maar zeggen dat dat voor ECR Sibelius met haar zorgteam absoluut niet geldt. Wij zijn er erg dankbaar voor dat mijn moeder zo, op deze geheel verzorgde wijze, haar laatste dagen heeft kunnen slijten. En slijten moest het, want haar hart was zo sterk. Namens de kinderen Koenen, willen wij graag onze dank zeggen voor alle liefde en toewijding die zij vanuit ECR Sibelius en het zorgteam heeft mogen ontvangen.

  Onder de indruk van ambiance

  naam: Dhr. Kip    locatie: ECR Groot Stokkert...

  Ik vierde mijn verjaardag in ECR Groot Stokkert en ik wil u graag laten weten dat het buitengewoon geslaagd is. Men was zeer onder de indruk van de ambiance en de zaalopstelling en ook van de zeer plezierige houding van uw collega’s. Ik wil u en uw collega’s dan ook graag hartelijk bedanken voor hetgeen ons geboden werd.

  Persoonlijke zorg

  naam: Familie Heybroek    locatie: ECR De Horst (Huis ter...

  Hartelijk bedankt voor de persoonlijke zorg die u aan onze vader op een niet aflaatbare manier heeft gegeven.

  We hebben echt genoten!

  naam: Bewoonsters ECR    locatie: ECR Groot Stokkert...

  Hierbij onze hartelijke dank voor de heerlijke verwenweek in ECR Groot Stokkert. We hebben echt genoten! Wat een prachtige instelling met allemaal fijne zorgzame mensen.

  Een fantastische herinnering

  naam: Familie Pel    locatie: ECR De Horst (Huis ter...

  Op 17 juli stierf onze moeder in alle rust in een liefdevolle omgeving. Na het overlijden van vader in 2008 wensten wij, dat zij nog enkele mooie jaren voor zich zelf zou hebben, dat ze in haar appartement en op haar balkon kon genieten van de prachtige omgeving en de frisse lucht, dat ze eindeloos kon lezen maar ook dat er de mogelijkheid was voor een goed gesprek met hen die voor haar zorgden. Uiteindelijk werden het vier fantastische jaren waarin jullie haar dat gaven wat wij haar toewensten. Het waren geen wereldse zaken die haar gelukkig maakten, maar kleine dingen zoals, zondags eerder op kunnen staan om de dienst in het Witte Kerkje te volgen, een kopje thee of borrel op de kamer wanneer er gasten waren, de meubels eens goed in de was zetten en het koper laten glimmen, de e-mails en foto's van haar kleinkinderen die ze in haar laatste uren via WiFi heeft kunnen lezen en zien. Alles en veel meer werd door jullie mogelijk gemaakt, onze dank is bijna niet in woorden uit te drukken vandaar gewoon: 'bedankt'. Ingeborg en ik missen nu al de bezoekjes aan De Horst, de vertrouwde gezichten, een kort gesprek, soms een grap, al met al de acht jaren die onze ouders in De Horst hebben gewoond blijven voor ons en onze kleinkinderen een fantastische herinnering.

  Bloemetje!

  naam: Mw. v/d Broek    locatie: ECR Groot Stokkert...

  Wat gezellig, elke dag dat bloemetje bij het ontbijt!

  Ik adviseer iedereen om te gaan kuren in ECR Groot Stokkert

  naam: Dhr. en mw. Jongerius    locatie: ECR Groot Stokkert...

  De ontspannen sfeer en vriendelijkheid van al het personeel is erg prettig. Eerder kuurden wij in het buitenland, bijvoorbeeld in Igalo Montenegro, maar de reis werd te vermoeiend. ECR Groot Stokkert in Wapenveld bleek ook kuurprogramma’s te hebben. Het is hier veel kleinschaliger. Dit zorgt ervoor dat de kuur veel persoonlijker op je eigen conditie en klachten is afgesteld. Met de diëten hielden de koks goed rekening. Het was een echte verwennerij. Na twee dagen waren we onze vermoeidheid al kwijt. We hadden hier al veel eerder moeten gaan kuren. De kamer beviel ook erg goed. Hij is ruim met fijne bedden en een goed gevulde koelkast met sapjes en vers fruit. Verder sprak het uitzicht op het bos ons erg aan met de vele vogels en konijntjes. Ik adviseer iedereen om te gaan kuren in ECR Groot Stokkert, vanwege de rust, aandacht, gezelligheid, heerlijke maaltijden en een goed op de persoon afgestelde kuur. Maak verder gebruik van het heerlijk verwarmd zwembad, de fitnessruimte en de uitjes en activiteiten die ze aanbieden.

  Hartelijk bedankt voor de aandacht en toewijding

  naam: Familie Bosselaar    locatie: ECR De Keizershof...

  Namens de familie van mw. G. Bosscha-Bosselaar dank wij u hartelijk voor de aandacht en toewijding die u gegeven heeft aan haar. De zorg voor haar persoonlijke hygiëne, medicatie en begeleiding in het verouderings- en stervensproces was indrukwekkend. Zij heeft genoten van de catering. De vrijwilligers, die u rond haar hebt geregeld, waren een vreugde voor haar. De wijze waarop u gaar uitgeleide hebt gedaan, heeft ons ontroerd. Bovendien is de familie, door uw inzet, enorm ontlast het jaar dat zij in ECR De Keizershof heeft gewoond. Wij wensen u veel sterkte bij dit veeleisende werk.

  Bedankt

  naam: Dhr. en mw. Dupuis    locatie: ECR De Keizershof...

  Dhr. Bijleveld heeft ons een groot genoegen gedaan door ons te bezoeken ter gelegenheid van ons 65-jarig huwelijk. Wij vonden het een zeer aangename verrassing en waardeerden het gesprek met hem erg. Wij willen hem daarvoor en voor de krachtige ruikers die hij ons schonk heel hartelijk danken.

  Alle lof!

  naam: Mw. Dijkstra-Hoolwerf    locatie: ECR Boldershof...

  Mw. Brinke en uw hele team, jullie zijn bijzonder! Toen ik binnenkwam voelde ik me welkom! De hartelijkheid, behulpzaamheid en toewijding waarmee jullie het werk doen, is fantastisch. Alle lof! Dank, héél véél dank. Ik raad het anderen zeker aan te verblijven in ECR Boldershof vanwege de rust en de fijne medewerkers.

  We kregen vele goede reacties van gasten

  naam: Dhr. Veldhuizen    locatie: ECR Groot Stokkert...

  Mijn vrouw en ik zien terug op een heel geslaagd feest met aansluitend receptie i.v.m. ons 50-jarig huwelijksjubileum. Alles was zeer goed verzorgd. We kregen vele goede reacties van gasten die op het feest of op de receptie waren. Mijn vrouw en ik willen iedereen die heeft geassisteerd voor alle zorgen van harte bedanken. Ook het prachtige boeket dat klaar stond, waardeerden we erg. We hebben het gevoel dat we door de drukte niet iedereen voldoende hebben kunnen bedanken. Vandaar bij deze alsnog.

  Het verblijf in ECR Domaine Cauberg is uitstekend bevallen

  naam: Mw. R. Schijns    locatie: ECR Domaine Cauberg...

  Na mijn heupoperatie in Tongeren heb ik drie weken in ECR Domaine Cauberg doorgebracht en dat is me uitstekend bevallen. Het is een soort revalidatievakantie voor mij geweest. Buiten de revalidatie was het voor mij pure verwennerij. Heerlijk ontbijt op bed. Tussen de middag een lunch met soep en iets hartigs erbij en 's avonds een diner. De koks lieten mij het aan niets ontbreken. Als er iets anders moest in mijn menu was dat meestal de volgende dag al in orde. Daarnaast de fijne verzorging. In het begin moest ik met alles worden geholpen, maar van lieverlee kon ik veel dingen zelf. Toen mijn elastieken kousen uit mochten, had ik geen hulp meer nodig en kon ik dus naar huis. Het fijne was dat ik stukje bij beetje af kon bouwen. Ik had ook fysiotherapie om de spierkracht in mijn rechterbeen weer op te bouwen. Verder vond ik het gezellig om aanspraak te hebben in het restaurant van andere dames.

  Mijn dank aan de gehele verpleging is zeer groot

  naam: Dhr. F. Franken    locatie: ECR Sibelius (Oss)

  Mijn moeder had haar laatste weken nergens beter hebben kunnen doorbrengen dan hier in ECR Sibelius. Mijn dank aan de gehele verpleging is zeer groot.

  Samen eten, 'n lekker glas wijn en 'n fijne verrassing.

  naam: Mw. R. van Vledder    locatie: ECR Domaine Cauberg...

  Arrangement André Rieu In het G.G.G. nieuws van juni / juli 2012 werd een aantrekkelijk arrangement aangeboden: De Gastvrijheid van Domaine Cauberg incl. het optreden van André Rieu op het Vrijthof in Maastricht. Daar maakte niet alleen ik gebruik van, maar ook anderen, met wie we een gezellig groepje vormden. Samen eten, 'n lekker glas wijn en 'n fijne verrassing. Met de begeleider van evenementen en bus chauffeur Dries genoten we van 'n tocht door het prachtige mergellandschap, alles onder 'n stralende zon en met André Rieu in het vooruitzicht.... Wat een feest 's avonds te zitten op het mooie Vrijthof met zijn Servaeskerk op de achtergrond! Het orkest speelde enthousiast, de stemming steeg en steeg en tot aan het eind van de avond hield André het publiek, dat niet van naar-huis-gaan wist en uitbundig danste en meezong, bezig. Zeer voldaan dronken wij - terug op ons adres, waar nog hartelijk op ons gewacht was- een heerlijk glas wijn. Al-met-al bijzondere dagen, waar we met veel plezier aan terug kunnen denken.

  Heel hartelijk dank

  naam: Mw. Bernard    locatie: ECR De Horst (Huis ter...

  Heel hartelijk dank voor de goede verzorging die ik heb mogen ontvangen.

  Mijn petje af!

  naam: Mw. Siebelink    locatie: ECR De Horst (Huis ter...

  Ik kwam binnen in ECR De Horst in een rolstoel met een gewicht van 41 kilo. Hier heb ik heel veel lieve mensen leren kennen die mij, allemaal op hun eigen manier, hielpen met herstellen. Mijn petje af! Ik kan weer lopen en ben bijna een kilo per week aangekomen. Op weg naar verder herstel maak ik de volgende stap: naar huis. Met alleen maar goede herinneringen wens ik jullie een fijne tijd.. en wees gelukkig in wat je doet!

  De veiligheid geeft ook een goed gevoel

  naam: Mw. J. Kruger-Smit    locatie: ECR Sibelius (Oss)

  Onze zoon en dochter vonden ECR Sibelius een mooie locatie voor ons om te wonen. Onze zoon woont ook in Oss en hij kende het huis. De ouders van onze schoondochter wonen hier al langer. Dat alles trok ons ook wel aan. Alle medebewoners zijn erg aardig. Er is hier veel onder één dak, voor allerlei zaken hoef je de deur niet meer uit. Belangrijk is dat met een zieke in huis. De veiligheid geeft ook een goed gevoel. De kinderen vinden het top dat wij hier wonen, want ze zien dat wij het erg naar onze zin hebben.

  Vriendelijke medebewoners en personeel

  naam: Dhr. H. Dijkman    locatie: ECR Sibelius (Oss)

  In april 2005 vond ik een koper voor het huis en bood de makelaar aan om in ECR Sibelius een appartement te huren. Het is hierheerlijk rustig wonen in een mooie omgeving. Vriendelijke medebewoners en personeel, zeer voorkomend en beleefd.

  Ik voelde me weer thuis hier

  naam: Mw. S. Voerman    locatie: ECR Groot Stokkert...

  Mijn vierde kuur op ECR Groot Stokkert eindigde vanmiddag met een massage van Corrie. Omdat zij met vakantie was, heb ik alle andere massages gekregen van Karin. Ik vond ze alle zes heerlijk om te ondergaan. Hetzelfde geldt zeker voor alle baden, pakkingen, scrub- en gelaatsbehandelingen, die ik van Isabel kreeg. Dank jullie wel, en ook Ceciel, bedankt! Ik voelde me weer thuis hier, heerlijk ontspannen, prima sfeer in het hotel. Ik heb hier lekker geslapen, heerlijk gegeten en volede me heel goed verzorgd. Ik heb minder last van mijn bekken. Ik kom best soepel mijn bed uit 's ochtends. 's Winters wordt de pijn altijd erger. Ik ben benieuwd of het soepeler blijft als ik weer thuis ben. Isabel, veel dank voor alle bemoeienisjes, kleine dingen, die de puntjes op de i zetten! Graag kom ik terug, dus tot ziens!

  Mijn schoonouders hebben twee fantastische dagen gehad

  naam: Mw. A. Oosterveld    locatie: ECR Groot Stokkert...

  Mijn schoonouders hebben twee fantastische dagen gehad in ECR Groot Stokkert. Boven verwachting is het gegaan. Ze denken zeker dit jaar nog eens te gaan. De geboden hulp was prima, mijn schoonmoeder voelde zich er thuis en werd op een vriendelijke en professionele manier geholpen. Voor mijn schoonvader een heerlijke ervaring om de zorg zo uit handen te mogen geven. Ook vonden ze de personeelsleden attent en dat maakte een goede indruk. Zeker een aanbevelenswaardige ervaring. We willen jullie bedanken voor de werkzaamheden en de manier van handelen. We waren blij met de goede voorlichting, het meedenken en de hulpvaardigheid.

  Een groot feest geweest

  naam: Herstelgast    locatie: ECR Groot Stokkert...

  Mijn herstel in ECR Groot Stokkert is voor mij een groot feest geweest dankzij de vele liefdevolle verzorgende handen om mij heen!

  Heel hartelijk dank voor alle zorg en belangstelling

  naam: Mw. Pennink    locatie: ECR Groot Stokkert...

  Heel hartelijk dank voor alle zorg en belangstelling, die jullie voor mij hebben gehad in deze periode. Jullie waren bereid om te luisteren, als ik daar behoefte aan had, ook al was het tijdens de kerstdagen en de jaarwisseling razend druk. De maaltijden waren altijd goed verzorgd en werden op mijn kamer gebracht. Het avondmaal zag er altijd gezellig en verzorgd uit en was bijzonder smakelijk. Hulde aan de kok en het keukenpersoneel. Excuses dat ik de hoeveelheid niet altijd aan kon. Het is voor ons ouderen niet altijd makkelijk deze tijd te begrijpen en daarom is het heerlijk dat hier zoveel aandacht aan de tijdelijke bewoners wordt besteed. Ik ga, dankzij jullie steun met vertrouwen mijn nieuwe leven tegemoet, maar niet nadat ik jullie allen, waar jullie ook in ECR Groot Stokkert werken, het allerbeste heb toegewenst!

  Ik vind deze woonzorgvoorziening heel goed

  naam: Cliënt (ZorgkaartNL)    locatie: ECR Groot Stokkert...

  Ik vind deze woonzorgvoorziening heel goed. Er is een aangepast zwembad voor bewoners die niet kunnen lopen. Ik kon daar gebruik van maken en oefenen om beter te worden.

  Ze krijgen van mij een 10

  naam: Cliënt (ZorgkaartNL)    locatie: ECR Groot Stokkert...

  Aan mijn verblijf in Groot Stokkert in 2004 heb ik nog steeds de beste herinneringen. Ik kwam daar na een heupoperatie. Ik heb het er heel goed gehad tijdens mijn drie weken durende revalidatie. Ze krijgen van mij een 10.

  Ook nazorg wordt nog steeds geboden

  naam: Familie cliënt (ZorgkaartNL)    locatie: ECR Groot Stokkert...

  De zorg voor onze (schoon) moeder, 93jaar, net uit het ziekenhuis, was heel bijzonder. Iedereen kende haar en na een paar dagen zat ze te schilderen en ging ze in het zwembad. Ze werd zo goed begeleid dat ze nu weer zelfstandig woont en een paar keer in de week een warme maaltijd krijgt. Ook nazorg wordt nog steeds geboden. De overdracht van informatie van medewerkers aan elkaar, kan beter. Wat met de ene is afgesproken, weet de andere niet. Dit is storend waar het een reeds afgegeven medicijnlijst betreft, die niet gedeeld werd met betrokken collega's.

  Het eten is van hoog niveau

  naam: Bewoner (ZorgkaartNL)    locatie: ECR Domaine Cauberg...

  De instelling is erg mooi gelegen en heeft een behoorlijk chique uitstraling. Er is goed en vriendelijk personeel. Het eten is van hoog niveau. Er is een vriendelijke directeur, die luistert naar de wensen van de bewoners.

  Inmiddels is het goed geregeld

  naam: Bewoner (ZorgkaartNL)    locatie: ECR De Horst (Huis ter...

  Ik heb niet zo veel zorg nodig, maar de hulp is wel prettig. Het personeel hier is bijzonder vriendelijk. Soms moet ik wel eens wachten. Ik bel alleen, ik gebruik nooit de alarmknop. Ik vind mijn dingen daar niet spoedeisend genoeg voor. Ik bel bijvoorbeeld voor kleine kwesties, zoals het aantrekken van mijn sokken. Achteraf is er wel overleg gepleegd over mijn zorgplan, maar in eerste instantie was het allemaal niet duidelijk voor mij. Dat had beter gekund. Het zal wel door de drukte komen. Inmiddels is het goed geregeld. Het eten is uitstekend en zeer uitgebreid

  Ik heb het hier fantastisch

  naam: Bewoner (ZorgkaartNL)    locatie: ECR De Horst (Huis ter...

  Het personeel is heel vriendelijk en behulpzaam. Ze doen hun uiterste best om het mij naar de zin te maken. Ik maak regelmatig een gezellig praatje met de zusters. Ik heb geen klachten over de verzorging, ik ben tevreden met wat ik krijg. Ik heb er ook overleg over gehad. Drie keer per dag ga ik naar beneden om te eten. Ik vind mijn kamer niet gezellig. Het is wel een mooie kamer hoor, met aparte slaapkamer en badkamer. Maar ik vind het fijn om mensen om me heen te hebben. Ik doe dan ook zoveel mogelijk mee aan de activiteiten, zoals handwerken, sjoelen en hersenfitness. Om de zoveel tijd is er ook bloemschikken. Dat is erg gezellig. Er zijn dan ook vrijwilligers bij om te helpen. Dat vind ik erg fijn. Verder word ik uitstekend op de hoogte gehouden. Je krijgt alles op papier en als je het niet begrijpt, kun je het navragen bij de zuster. Ik voel mij zeker thuis. Ik noem het ook al mijn thuis. Ik mocht mijn eigen meubels meenemen. Het voelt als mijn eigen omgeving.

  Kleinkinderen komen graag op bezoek

  naam: Familie cliënt (ZorgkaartNL)    locatie: ECR De Horst (Huis ter...

  Mijn ouders beleven er een heerlijke oude dag, kleinkinderen komen er graag op bezoek en eten ook graag mee.

  De kok kookt echt lekker, té lekker eigenlijk

  naam: Bewoner (ZorgkaartNL)    locatie: ECR Boldershof...

  Het personeel werkt met plezier. Ik zie nooit een zuur gezicht. Ze zijn allemaal erg behulpzaam en flexibel. Als mijn eigen zuster even geen tijd heeft, springt een ander bij. Soms moet ik lang wachten, met name ’s ochtends bij het opstaan. Als dat wel eens een uur duurt, is dat erg vervelend. Verder niets dan goeds. De locatie van het huis vind ik ideaal, zo midden in Amersfoort. Het eten is echt heel goed. We hebben een eigen kok. Er is altijd een keuzemenu, maar als je toch iets anders wil kun je dat aangeven. Dan wordt het geregeld. De kok kookt echt lekker, té lekker eigenlijk. Ik kan mezelf goed amuseren, maar als er dingen zijn zoals een dagje dierentuin of een concert, dan ga ik wel mee. De activiteiten zijn prima. Je kunt altijd wel meedoen want er zijn altijd mensen die op het laatste moment afzeggen. Dus dat is vrij flexibel.

  Buitengewone service!

  naam: Gast Care Holidays Heino    locatie: Vakantiepark Care...

  Personeel van de receptie en het restaurant is ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Buitengewone service!

  Verhouding prijs/kwaliteit is goed

  naam: Gast Care Holidays Heino    locatie: Vakantiepark Care...

  Verhouding prijs/kwaliteit is goed. Ideaal voor mindervaliden.

  Het personeel van het restaurant 't HoogeHuus is erg gastvrij.

  naam: Gast Care Holidays Heino    locatie: Vakantiepark Care...

  Goed aangepaste bungalows met prettige voorzieningen. Het personeel van het restaurant 't HoogeHuus is erg gastvrij.

  Nergens zoveel ruimte voor minder validen.

  naam: Gast Care Holidays Heino    locatie: Vakantiepark Care...

  Nergens zoveel ruimte voor minder validen. Aanrader!

  We komen volgend jaar weer terug!

  naam: Gast Care Holidays Heino    locatie: Vakantiepark Care...

  We vonden het verblijf prima. Zeer gastvrije ontvangst, mooi, schoon huisje. We komen volgend jaar weer terug!

  Ik had me geen betere verzorging kunnen wensen!

  naam: Mw. Y. Oranje    locatie: ECR De Keizershof...

  Drie weken en drie dagen ECR De Keizershof in mei 2012. Ik had me geen betere verzorging kunnen wensen! Ondanks het behoorlijke leeftijdsverschil met de bestaande bewoners heb ik het erg naar mijn zin gehad. Complimenten voor de keukenbrigade. Het was iedere avond weer erg lekker. ECR De Keizershof is een aanrader voor een ieder die even geen beroep kan doen op familie, vrienden, etc.

  Tevreden over alle zorg die met liefde wordt gegeven

  naam: Familie cliënt (ZorgkaartNL)    locatie: ECR De Keizershof...

  Omdat onze moeder niet alleen thuis kon blijven hebben wij gezocht naar een woon-zorgvoorziening waar zij toch zelfstandig kan zijn en gelijkertijd alle zorg krijgt die ze nodig heeft. Wij hebben vele woon-zorginstellingen bezocht maar ECR De Keizershof viel op door de mooie appartementen en het vriendelijke personeel. Onze moeder heeft het erg naar haar zin en is tevreden over alle zorg die met liefde gegeven wordt.

  Ik heb een goed gevoel bij deze organisatie

  naam: Familie cliënt (ZorgkaartNL)    locatie: ECR Boldershof...

  Ze laten mijn vader in zijn waarde. Hij is dementerend en daar gaan de zusters goed mee om. Ze vragen hem altijd naar zijn wensen. Of ze schillen zomaar eens een peertje voor hem. De zusters gaan onderling ook heel leuk met elkaar om. Ik hoor ze wel eens grapjes maken. Soms zouden ze de dingen beter op elkaar af kunnen stemmen, maar het belang van mijn vader staat altijd voorop. Ze zijn gewoon heel vriendelijk en behulpzaam. De kleinschaligheid speelt een belangrijke rol bij het thuisvoelen. Het is hier gemoedelijk en er wordt veel gedaan om die sfeer zo te houden. Zo hadden ze met Pasen allemaal kleine kuikentjes onder een grote lamp, heel leuk. De bloemen worden ook altijd ververst. Het zijn die kleine dingetjes. Het personeel is ook heel belangstellend, zowel naar de bewoners als naar de familieleden. Dan vragen ze hoe het gaat. Dankzij de kleinschaligheid zijn de activiteiten die ze organiseren heel persoonlijk. Mijn vader doet vaak mee met schilderen, terwijl hij dat vroeger nooit zo goed kon. Het personeel motiveert en stimuleert hem. Hij doet het nu vol overgave en is er zeer fanatiek in. Het enthousiasme van de zusters slaat over op de bewoners. Met kerst eten ze gezellig samen en met Sinterklaas schrijven ze leuke gedichten. Deze dingen maken het helemaal compleet. Ik kan mijn vader hier met een gerust hart achterlaten.

  Mijn moeder heeft een fijne tijd gehad

  naam: Familie cliënt (ZorgkaartNL)    locatie: ECR Boldershof...

  Wij zijn zeer onder de indruk van de vriendelijke behandeling en goede verzorging. Mijn moeder vond het eten uitstekend, en heeft een hele fijne tijd gehad.

  Veel aandacht en hartelijkheid

  naam: Familie cliënt (ZorgkaartNL)    locatie: ECR Boldershof...

  Onze vader heeft een prettige tijd gehad op de Boldershof. Het is een kleine instelling met veel aandacht en hartelijkheid voor de bewoners.

  Het is een geruststellende gedachte

  naam: Familie cliënt (ZorgkaartNL)    locatie:

  De verzorging van mijn tante was liefdevol en respectvol. De contactpersoon matchte met mij als mentor (misschien toevallig) uitermate goed. Als dat niet zo zou zijn geweest dan geldt het eerstgenoemde nog steeds. Zag dat iedereen op dezelfde wijze aangesproken en behandeld werd. Dit is en was een fijne en geruststellende gedachte. De openheid van de contactpersoon en de rest van het personeel was zeer prettig. Ook daar het aankwam op delicate overwegingen werd er op integere wijze meegedacht.

  Omgang met bewoners en bezoekers is fantastisch

  naam: Familie Fick    locatie:

  Het is werkelijk fantastisch zoals jullie omgaan met de aan jullie toevertrouwde hulpbehoevende ouderen en zoals jullie ze verzorgen. Daarbij ook nog eens een opvallende aandacht voor de familie en bezoekers. Dat was vóór de val van onze moeder al het geval, de zorg na haar ziekenhuisopname, heeft dat idee dubbel en dwars bevestigd.

  Opgewekte en rustige sfeer

  naam: Familie cliënt (ZorgkaartNL)    locatie:

  De altijd opgewekte, rustige sfeer. De professionele, zeer betrokken en toegewijde medewerkers, de soepele communicatie over het wel en wee van onze moeder, de brandschone keuken, de verse bloemen, de verzorgde tuin. Wij, 5 kinderen, zijn ECR Sparrenheuvel elke dag dankbaar. Te weten dat onze lieve, leuke moeder na 20 jaar Frankrijk nu alweer vele jaren ook in Nederland tevreden en gelukkig is, goed gedaan!

  Het voelt als een warm thuis

  naam: Familie cliënt (ZorgkaartNL)    locatie:

  Ik zou mijn waardering willen uitspreken voor ECR Sparrenheuvel en al haar medewerkers. Toen mijn moeder hier eind december terecht kwam was ze erg warrig en ongelukkig. Maar sinds ze in Sparrenheuvel woont is ze veel rustiger en voelt ze zich veel veiliger en op haar gemak. Telkens als wij (de familie) langs komen, voelt het als een warm thuis waar we altijd welkom zijn en waar mijn moeder fantastich wordt verzorgd .

  Ze bieden hier services en zorg tot aan het einde

  naam: Mw. J. Ysebaert-Boers    locatie: ECR Sibelius (Oss)

  Ik vind de sfeer, de zorg en de uitstekende maaltijden erg prettig aan het wonen in ECR Sibelius. Ze bieden hier services en zorg bieden tot aan het einde.

  De kinderen vinden het fijn en een wijs besluit dat ik hier woon

  naam: Dhr. M. Geerlings    locatie: ECR Sibelius (Oss)

  Ik vind de zelfstandigheid het prettigst van het wonen in ECR Sibelius. Daarnaast de rust en het wonen in het groen midden in de stad. Ik koos om in ECR Sibelius te gaan wonen, omdat ze hier ook zorg aanbieden als dat te zijner tijd nodig is. De kinderen vinden het fijn en een wijs besluit dat ik hier woon.

  Heel veel dank voor dit heerlijke weekje in ECR Groot Stokkert!

  naam: Dhr. van Druten van ECR Domaine Cauberg    locatie: ECR Groot Stokkert...

  Inmiddels is de week ECR Groot Stokkert voltooid verleden tijd. Echter de herinnering blijft. De herinnering aan de correcte verzorging van de verzorgsters. De herinnering aan de smakelijke keuken. De herinnering aan de behulpzame vrijwilligsters in het restaurant. De herinnering aan de vrijwilligers Arend en Albert die mij in een rolstoel rondreden in Epe en Hattem. De herinnering aan de chauffeurs die ons haalden en brachten. And last but not least, onze Mirthe Martens, die dit alles regelde en verzorgde. Heel veel dank voor dit heerlijke weekje in ECR Groot Stokkert!

  Alle lof!

  naam: Familie Dupuis    locatie: ECR De Keizershof...

  Van harte willen wij de directie en de medewerkers danken voor de gelukswensen en het mooie boeket ter gelegenheid van de 85ste verjaardag van 'onze vrouwelijke helft'. Graag maken wij van de gelegenheid gebruik onze waardering uit te spreken voor de begripvolle wijze waarop de medewerkers de bewoners tegemoet treden. Alle lof!

  Liefde en bijzondere zorg

  naam: Sjeng en Terese Biermans    locatie: ECR Domaine Cauberg...

  Zoveel liefde en zoveel bijzondere zorg is niet te beschrijven. Wij zullen jullie allen nooit vergeten.

  Warme aandacht

  naam: Familie Straetmans    locatie: ECR Domaine Cauberg...

  Alle medewerkers en bewoners danken wij zeer hartelijk voor hun niet aflatende zorg en warme aandacht gegeven aan onze beide ouders.

  Bedankt!

  naam: Kinderen Biermans    locatie: ECR Domaine Cauberg...

  Bedankt voor de geweldige verzorging van onze (schoon)ouders!

  Zo attent, zorgvuldig en liefdevol van de receptie tot aan haar bed

  naam: Mw. A. Tiebout    locatie: ECR De Horst (Huis ter...

  Mijn moeder heeft zich altijd zo goed en tevreden gevoeld binnen ECR De Horst. En daardoor ook wij, de kinderen, maar ook familie en kennissen die bij mijn moeder op bezoek kwamen. Ik wil u hierbij meteen melden, dat wij enorm onder de indruk zijn geweest tijdens de periode dat mijn moeder in de ECR heeft gewoond. Zo attent, zorgvuldig en liefdevol als de verzorging is geweest. Van de receptie tot aan haar bed. Iedereen staat klaar om het de bewoner, zo goed als mogelijk is, naar de zin te maken en mijn moeder heeft daar zeker van genoten. Natuurlijk gaat het ene moment beter dan het andere en is er ook wel iets niet naar zin, maar dat hoort ook.

  Iedereen bedankt voor de goede zorgen!

  naam: Mw. Miltenburg    locatie: ECR De Keizershof...

  Ik wil iedereen bedanken voor de drie maanden hier in ECR De Keizershof. Van het begin tot het eind was alles goed verzorgd. Niets op aan te merken. De schoonmaak van het appartement was perfect. Het eten was erg goed. Er kwam steeds weer iets anders op tafel. Mijn zoon at ook regelmatig mee en vond het erg lekker. De medewerkers waren ook allemaal even lief voor mij. Mede namens de kinderen; iedereen bedankt voor de goede zorgen!

  De hartverwarmende sfeer voelde als een warme deken om me heen

  naam: Cliënt    locatie:

  Bedankt voor de goede en lieve zorgen die ik hier mocht ontvangen. De hartverwarmende sfeer voelde als een warme deken om me heen. De respectvolle benadering naar de mensen die hier wonen, geeft aan dat men met een gerust hart ouder mag worden.

  Alle hulde voor het zorgteam!

  naam: Familie van een bewoonster    locatie: ECR De Keizershof...

  Het is voor ons een grote troost dat onze moeder tot het einde in haar appartement kon blijven wonen. Wij zijn dankbaar voor alle zorg die zij door de jaren heen kreeg en met name in de laatste weken. Alle hulde voor het zorgteam en ook voor het medeleven vanuit het restaurant en de receptie.

  Altijd met een lach en altijd bereid om te helpen

  naam: Echtgenoot van een cliënt    locatie: ECR Groot Stokkert...

  Ik wil nogmaals mijn complimenten uitspreken over de bijzonder goede en plezierige inzet van al jullie medewerkers. Altijd met een lach en altijd bereid om te helpen.

  Jullie hebben mij zo goed verzorgd

  naam: Cliënt    locatie: ECR Domaine Cauberg...

  Bedankt voor het goede werk dat jullie hebben gedaan voor ons. Jullie hebben mij zo goed verzorgd, daar zijn geen woorden voor. Wij hebben heel veel bewondering voor het werk dat jullie doen!

  Het is een waar thuis voor onze moeder geweest

  naam: Familie van een bewoonster    locatie: ECR Boldershof...

  Heel hartelijk bedankt voor de goede zorg in ECR Boldershof. Het is een waar thuis voor onze moeder geweest.

  Bedankt voor de goede, gezellige en lieve zorg voor onze moeder

  naam: Familie van een bewoonster    locatie: ECR De Keizershof...

  Wij willen jullie allen hartelijk bedanken voor de goede, gezellige en lieve zorg voor onze moeder. Zij heeft in de afgelopen vier jaar in De Keizershof de meeste tijd heel gelukkig doorgebracht. Dank jullie wel!

  Bedankt!

  naam: Zoon van een bewoonster    locatie: ECR De Horst (Huis ter...

  Heel veel dank voor de warme zorg die moeder van het gehele zorgteam mocht ontvangen!