• Home
 • Nieuws
 • Agenda
 • Woonzorglocaties
 • Zorghotel
 • Zorg
 • Tarieven
 • Werken bij
 • Testimonials
 • Samenwerking
 • Contact
 • img: persoonlijke zorg voor wonen en leven

  Testimonials

  Jullie hebben hierdoor haar wens om zolang mogelijk thuis te blijven wonen...

  naam: Familie van een client    locatie: ECR Groot Stokkert...

  Wij willen degene die jarenlang onze moeder verzorgd hebben op de Renderklippen, maar ook hier binnen Groot Stokkert tijdens het logeren of de dagopvang, heel hartelijk danken voor de zeer persoonlijke en liefdevolle benadering. Jullie hebben hierdoor haar wens om zolang mogelijk thuis te blijven wonen kunnen waarmaken.

  Aan het eind van de middag verraste u mijn vrouw en mij ook nog met een aardig...

  naam: Dhr en mw Ederveen    locatie: ECR Groot Stokkert...

  Zondamiddag 6 september jl. hebben wij de high tea bij u mogen gebruiken ter gelegenheid van de 80ste verjaardag van mijn vrouw. Wij hebben genoten van wat u met uw medewerksters en de mensen in de keuken ons hebben geserveerd. Aan het eind van de middag verraste u mijn vrouw en mij ook nog met een aardig presentje in de vorm van een flesje met inhoud en een handdoekje. Hartelijk dank daarvoor.

  Zowel de receptie als uw verpleegkundige medewerkers waren uiterst vriendelijk...

  naam: Dhr Smallegange    locatie: ECR Groot Stokkert...

  Bij deze wil ik u hartelijk dankzeggen voor de snelle en adequate hulp die u mijn vriend verleende na zijn val in de kleedruimte van het zwembad. Zowel de receptie als uw verpleegkundige medewerkers waren uiterst vriendelijk en deskundig.

  Op Groot Stokkert kan ik ondanks mijn handicap en de zorg die ik nodig heb,...

  naam: Anoniem    locatie: ECR Groot Stokkert...

  Op Groot Stokkert kan ik, ondanks mijn handicap en de zorg die ik nodig heb, zelfstandig op vakantie.

  Het deed mij goed om weer in een ,voor mij zo, vertrouwde omgeving te mogen...

  naam: H. Dijkman    locatie: ECR Groot Stokkert...

  Enige dagen geleden heb ik weer een week op Groot Stokkert mogen verblijven, gebruik makend van een uitnodiging. Het deed mij goed om weer in een, voor mij zo, vertrouwde omgeving te mogen vertoeven. Voor uw invitatie en voor de prima verzorging zeg ik u dank.

  Ook hartelijk dank voor de extra service

  naam: Mw. Roolvink    locatie: ECR Groot Stokkert...

  Ik heb deze twee weken genoten van het lekkere eten! Sterker nog: ik moest met een boog om het toetjesbuffet heen om te voorkomen dat ik naar de Weight Watchers moet. Ook hartelijk dank voor de extra service in de vorm van vegetarische burgers!

  bedankt en wellicht tot de volgende keer

  naam: Dames Schaap    locatie: ECR Groot Stokkert...

  Een heldere hemel en mooie sfeer Het eten elke keer weer lekker, veel en goed En als je nodig moet hoef je enkel te bellen en daar komt een zuster al aansnellen. Wat een fijne dagen even uit de dagelijkse sleur Ga ik hier weg met een goed humeur Met rust in mijn lijf en een hoofd vol met herinneringen Waar ik zeker nog een paar keer goed op teer Bedankt en wellicht tot de volgende keer

  Glaasje Chardonnay erbij en carpe diem!

  naam: De heer Carbo    locatie: ECR Groot Stokkert...

  Enkele prachtige dagen in Groot Stokkert liggen zojuist achter ons. Ondanks alle beperkingen die de ziekte van mijn vrouw met zich meebrengt, genoten we ten volle van een goede verzorging die ons een onmiskenbaar heerlijk ontspannen vakantiegevoel gaf. Optimaal gebruik gemaakt van de bostuin die bij de hotelkamer hoort. Zelfs het bed van mijn vrouw werd daar deels ingereden. We hadden het weer mee, hoge midzomerse temperaturen, de ambiance deed de rest. Glaasje Chardonnay erbij en carpe diem! Goeie en hartelijke bediening. Complimenten bovenal richting de zorg die zich zeer adequaat toonde. Veel dank daarvoor.

  We komen graag weer terug

  naam: Christy en ouders    locatie: ECR Groot Stokkert...

  Hartelijk dank voor jullie goede zorgen, we komen graag weer terug

  De kamers helemaal top, voor mij een dikke 9!

  naam: Herstelgast    locatie: ECR Groot Stokkert...

  Ik ben bij mijn vriendin een paar dagen in het zorghotel geweest en ik moet eerlijk zeggen dat me dat zoals al eerdere keren bijzonder goed bevallen is. Leuke recreatieruimte met bevlogen dames Herma en Geertje die iedereen met van alles helpen en een vriendelijk woord hebben voor iedereen. De filmavond en muziekavond, het restaurant en niet op de laatste plaats......de kamers helemaal top, voor mij een dikke 9!

  Jullie hebben ervoor gezorgd dat ik hier een goede tijd heb gehad.

  naam: Mevrouw V.d. Maden    locatie: ECR Groot Stokkert...

  Alle medewerkers in Groot Stokkert wil ik langs deze weg heel hartelijk bedanken voor alle goede zorgen. Jullie hebben ervoor gezorgd dat ik hier een goede tijd heb gehad.

  Wij willen u heel hartelijk bedanken voor de fijne week op ECR Groot Stokkert

  naam: Mevrouw Stalpers-Goossens    locatie: ECR Groot Stokkert...

  Wij willen u heel hartelijk bedanken voor de fijne week op ECR Groot Stokkert. voor mijn man met rolstoel, rollator en zuurstof was deze vakantie, met de geweldige samenwerking van Vital Air, die de genodigde zuurstof en apparaten in Wapenveld bezorgde, de enige mogelijkheid om iets langer uit zijn appartement te komen, omdat wij ook op vervoer konden rekenen. Een hoogtepunt blijft het ritje naar Kasteel Vosbergen, waar mijn man in de rolstoel omheen geduwd werd. Een hele klus, maar zo prachtig. Wij hebben van ons verblijf genoten.

  Onder de indruk van ambiance

  naam: Dhr. Kip    locatie: ECR Groot Stokkert...

  Ik vierde mijn verjaardag in ECR Groot Stokkert en ik wil u graag laten weten dat het buitengewoon geslaagd is. Men was zeer onder de indruk van de ambiance en de zaalopstelling en ook van de zeer plezierige houding van uw collega’s. Ik wil u en uw collega’s dan ook graag hartelijk bedanken voor hetgeen ons geboden werd.

  We hebben echt genoten!

  naam: Bewoonsters ECR    locatie: ECR Groot Stokkert...

  Hierbij onze hartelijke dank voor de heerlijke verwenweek in ECR Groot Stokkert. We hebben echt genoten! Wat een prachtige instelling met allemaal fijne zorgzame mensen.

  Bloemetje!

  naam: Mw. v/d Broek    locatie: ECR Groot Stokkert...

  Wat gezellig, elke dag dat bloemetje bij het ontbijt!

  Ik adviseer iedereen om te gaan kuren in ECR Groot Stokkert

  naam: Dhr. en mw. Jongerius    locatie: ECR Groot Stokkert...

  De ontspannen sfeer en vriendelijkheid van al het personeel is erg prettig. Eerder kuurden wij in het buitenland, bijvoorbeeld in Igalo Montenegro, maar de reis werd te vermoeiend. ECR Groot Stokkert in Wapenveld bleek ook kuurprogramma’s te hebben. Het is hier veel kleinschaliger. Dit zorgt ervoor dat de kuur veel persoonlijker op je eigen conditie en klachten is afgesteld. Met de diëten hielden de koks goed rekening. Het was een echte verwennerij. Na twee dagen waren we onze vermoeidheid al kwijt. We hadden hier al veel eerder moeten gaan kuren. De kamer beviel ook erg goed. Hij is ruim met fijne bedden en een goed gevulde koelkast met sapjes en vers fruit. Verder sprak het uitzicht op het bos ons erg aan met de vele vogels en konijntjes. Ik adviseer iedereen om te gaan kuren in ECR Groot Stokkert, vanwege de rust, aandacht, gezelligheid, heerlijke maaltijden en een goed op de persoon afgestelde kuur. Maak verder gebruik van het heerlijk verwarmd zwembad, de fitnessruimte en de uitjes en activiteiten die ze aanbieden.

  We kregen vele goede reacties van gasten

  naam: Dhr. Veldhuizen    locatie: ECR Groot Stokkert...

  Mijn vrouw en ik zien terug op een heel geslaagd feest met aansluitend receptie i.v.m. ons 50-jarig huwelijksjubileum. Alles was zeer goed verzorgd. We kregen vele goede reacties van gasten die op het feest of op de receptie waren. Mijn vrouw en ik willen iedereen die heeft geassisteerd voor alle zorgen van harte bedanken. Ook het prachtige boeket dat klaar stond, waardeerden we erg. We hebben het gevoel dat we door de drukte niet iedereen voldoende hebben kunnen bedanken. Vandaar bij deze alsnog.

  Ik voelde me weer thuis hier

  naam: Mw. S. Voerman    locatie: ECR Groot Stokkert...

  Mijn vierde kuur op ECR Groot Stokkert eindigde vanmiddag met een massage van Corrie. Omdat zij met vakantie was, heb ik alle andere massages gekregen van Karin. Ik vond ze alle zes heerlijk om te ondergaan. Hetzelfde geldt zeker voor alle baden, pakkingen, scrub- en gelaatsbehandelingen, die ik van Isabel kreeg. Dank jullie wel, en ook Ceciel, bedankt! Ik voelde me weer thuis hier, heerlijk ontspannen, prima sfeer in het hotel. Ik heb hier lekker geslapen, heerlijk gegeten en volede me heel goed verzorgd. Ik heb minder last van mijn bekken. Ik kom best soepel mijn bed uit 's ochtends. 's Winters wordt de pijn altijd erger. Ik ben benieuwd of het soepeler blijft als ik weer thuis ben. Isabel, veel dank voor alle bemoeienisjes, kleine dingen, die de puntjes op de i zetten! Graag kom ik terug, dus tot ziens!

  Mijn schoonouders hebben twee fantastische dagen gehad

  naam: Mw. A. Oosterveld    locatie: ECR Groot Stokkert...

  Mijn schoonouders hebben twee fantastische dagen gehad in ECR Groot Stokkert. Boven verwachting is het gegaan. Ze denken zeker dit jaar nog eens te gaan. De geboden hulp was prima, mijn schoonmoeder voelde zich er thuis en werd op een vriendelijke en professionele manier geholpen. Voor mijn schoonvader een heerlijke ervaring om de zorg zo uit handen te mogen geven. Ook vonden ze de personeelsleden attent en dat maakte een goede indruk. Zeker een aanbevelenswaardige ervaring. We willen jullie bedanken voor de werkzaamheden en de manier van handelen. We waren blij met de goede voorlichting, het meedenken en de hulpvaardigheid.

  Een groot feest geweest

  naam: Herstelgast    locatie: ECR Groot Stokkert...

  Mijn herstel in ECR Groot Stokkert is voor mij een groot feest geweest dankzij de vele liefdevolle verzorgende handen om mij heen!

  Heel hartelijk dank voor alle zorg en belangstelling

  naam: Mw. Pennink    locatie: ECR Groot Stokkert...

  Heel hartelijk dank voor alle zorg en belangstelling, die jullie voor mij hebben gehad in deze periode. Jullie waren bereid om te luisteren, als ik daar behoefte aan had, ook al was het tijdens de kerstdagen en de jaarwisseling razend druk. De maaltijden waren altijd goed verzorgd en werden op mijn kamer gebracht. Het avondmaal zag er altijd gezellig en verzorgd uit en was bijzonder smakelijk. Hulde aan de kok en het keukenpersoneel. Excuses dat ik de hoeveelheid niet altijd aan kon. Het is voor ons ouderen niet altijd makkelijk deze tijd te begrijpen en daarom is het heerlijk dat hier zoveel aandacht aan de tijdelijke bewoners wordt besteed. Ik ga, dankzij jullie steun met vertrouwen mijn nieuwe leven tegemoet, maar niet nadat ik jullie allen, waar jullie ook in ECR Groot Stokkert werken, het allerbeste heb toegewenst!

  Ik vind deze woonzorgvoorziening heel goed

  naam: Cliënt (ZorgkaartNL)    locatie: ECR Groot Stokkert...

  Ik vind deze woonzorgvoorziening heel goed. Er is een aangepast zwembad voor bewoners die niet kunnen lopen. Ik kon daar gebruik van maken en oefenen om beter te worden.

  Ze krijgen van mij een 10

  naam: Cliënt (ZorgkaartNL)    locatie: ECR Groot Stokkert...

  Aan mijn verblijf in Groot Stokkert in 2004 heb ik nog steeds de beste herinneringen. Ik kwam daar na een heupoperatie. Ik heb het er heel goed gehad tijdens mijn drie weken durende revalidatie. Ze krijgen van mij een 10.

  Ook nazorg wordt nog steeds geboden

  naam: Familie cliënt (ZorgkaartNL)    locatie: ECR Groot Stokkert...

  De zorg voor onze (schoon) moeder, 93jaar, net uit het ziekenhuis, was heel bijzonder. Iedereen kende haar en na een paar dagen zat ze te schilderen en ging ze in het zwembad. Ze werd zo goed begeleid dat ze nu weer zelfstandig woont en een paar keer in de week een warme maaltijd krijgt. Ook nazorg wordt nog steeds geboden. De overdracht van informatie van medewerkers aan elkaar, kan beter. Wat met de ene is afgesproken, weet de andere niet. Dit is storend waar het een reeds afgegeven medicijnlijst betreft, die niet gedeeld werd met betrokken collega's.

  Heel veel dank voor dit heerlijke weekje in ECR Groot Stokkert!

  naam: Dhr. van Druten van ECR Domaine Cauberg    locatie: ECR Groot Stokkert...

  Inmiddels is de week ECR Groot Stokkert voltooid verleden tijd. Echter de herinnering blijft. De herinnering aan de correcte verzorging van de verzorgsters. De herinnering aan de smakelijke keuken. De herinnering aan de behulpzame vrijwilligsters in het restaurant. De herinnering aan de vrijwilligers Arend en Albert die mij in een rolstoel rondreden in Epe en Hattem. De herinnering aan de chauffeurs die ons haalden en brachten. And last but not least, onze Mirthe Martens, die dit alles regelde en verzorgde. Heel veel dank voor dit heerlijke weekje in ECR Groot Stokkert!

  Altijd met een lach en altijd bereid om te helpen

  naam: Echtgenoot van een cliënt    locatie: ECR Groot Stokkert...

  Ik wil nogmaals mijn complimenten uitspreken over de bijzonder goede en plezierige inzet van al jullie medewerkers. Altijd met een lach en altijd bereid om te helpen.